به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا اصغری رئیس اداره بیماریهای خاص و مددکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت واکسیناسیون بیماران خاص و زمینهای از آغاز واکسیناسیون افراد طیف اوتیسم توسط این دانشگاه خبر داد: با همکاری معاونتهای درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسیناسیون کرونا بیماران خاص از روز چهارشنبه یازدهم فروردین ۱۴۰۰ با تلقیح واکسن به بیماران اتیسم در بیمارستان آتیه آغاز شده است.
او با اشاره به دوم آوریل (مصادف با سیزدهم فروردین) روز جهانی آگاهی از اوتیسم، افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران اولین دانشگاهی است در کشور که تزریق واکسن افراد طیف اوتیسم را انجام میدهد و اعلام آمادگی کردهایم واکسیناسیون تمامی افراد طیف اوتیسم بالای ۱۸ سال استان تهران را ما انجام دهیم.
اصغری با بیان اینکه انجمن اتیسم ارتباط خوبی با دانشگاه علوم پزشکی ایران دارد، خاطر نشان کرد: به دلیل شلوغی مراکز دولتی و وضعیت متفاوت افراد طیف اوتیسم، انتخاب محل تزریق واکسن به انجمن اتیسم محول و بیمارستان آتیه نیز در راستای مسئولیت اجتماعی خود برای این موضوع پیش قدم شد.
وی گفت: بیماران دیالیز خونی، دیالیز صفاقی، هموفیلی، تالاسمی، ام اس، MPS، CF، SMA، اوتیسم، پیوند اعضا و مبتلایان به سرطان، بیماران به نقص سیستم ایمنی بدن (PID) به عنوان گروههای پرخطر شناخته شده و به صورت مرحلهای واکسن کرونا دریافت خواهند کرد. بیماران خاص و صعبالعلاج از جمله گروههای در معرض خطر برای ابتلاء به بیماری کرونا هستند.
رئیس اداره بیماریهای خاص و مددکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: وجود بیماری زمینهای از یک سو باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن این افراد میشود و از سوی دیگر به دلیل مراجعات مکرر این بیماران به مراکز درمانی برای دریافت خدمت، ریسک مواجهه آنان با ویروس کرونا در مقایسه با افراد سالم جامعه بیشتر است. بر همین اساس، مبتلایان به بیماریهای خاص و صعب العلاج، از گروههای اولویتدار دریافت واکسن بوده و تلاش وزارت بهداشت انجام واکسیناسیون برای تمامی مبتلایان به بیماریهای خاص و صعب العلاج در ماههای ابتدایی سال جدید است.
انتهای پیام/