به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، لیدا رفعتی مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند سال گذشته در چهار مرحله پنج روزه آغاز شد که در مرحله نخست یعنی از ۲۵ تا ۳۰ اسفند چهار تن و ۱۰۱ کیلوگرم، در مرحله دوم از یکم تا پنجم فروردین امسال سه تن و ۱۰۱ کیلوگرم و در مرحله سوم پنج تن و ۷۲۵ کیلوگرم موادغذایی فاسد کشف و معدوم شده است.
او افزود: در مرحله سوم اجرای این طرح بیشترین میزان مواد غذایی فاسد کشف شده مربوط به گروه مواد پروتیئنی و گوشتی فاسد با ۲ تن و ۲۶۳ کیلوگرم و گروه کنسرو، کمپوت و نوشابه با یک هزار و ۴۳۲ کیلوگرم است.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان بیان کرد: همچنین از ششم تا دهم فروردین امسال یک تن و ۹۰ کیلوگرم شیرینی، نان و آجیل فاسد توسط تیمهای بازرسی بهداشت محیط کشف و معدوم شده است.
رفعتی میزان اقلام فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف شده در گروه لبنیات را ۸۵۴ و گروه طعم دهندهها و رنگهای فاسد را ۸۷ کیلوگرم در مرحله سوم طرح سلامت نوروزی عنوان کرد.
اوگفت: سامانه ۱۹۰ آماده رسیدگی به شکایات شهروندان در حوزه سلامت و تخلفات بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است و در دور سوم طرح سلامت نوروزی به ۷۳ مورد شکایت مردمی رسیدگی شده که بیشترین میزان شکایت دریافتی با ۶۴ مورد مربوط به شهرستان همدان است.
انتهای پیام/م