بر اساس مطالعه دانشمندان چای سبز می‌تواند از تکثیر ویروس کرونا در سلول‌های انسانی و ابتلا به نوع شدید بیماری کووید ۱۹ جلوگیری کند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  اسپوتنیک، نتایج یک تحقیق جدید درباره ارتباط چای سبز با عفونت ویروسی کرونا که در مجله پزشکی " BioRxiv" در آمریکا منتشر شده، نشان می‌دهد ماده‌ای در چای سبز وجود دارد که می‌تواند با جلوگیری از اتصال نوع جدید ویروس کرونا به سلول‌های انسانی، از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ به ویژه در انواع شدید و جهش یافته ویروس، جلوگیری کند.

بر اساس یافته‌های این تحقیق، ماده‌ای به نام "اپی گالوکاتکین گالات (EGCG) "موجود در چای سبز حتی می‌تواند تا حد زیادی در جلوگیری از ابتلا به نوع جهش یافته ویروس کرونا که طی ماه‌های گذشته نگرانی گسترده‌ای را در دنیا سبب شده، موثر باشد.

در این مقاله علمی تاکید شده می‌توان از چای سبز به عنوان یک روش پیشگیرانه ارزان و ایمن در برابر ابتلا به عفونت ویروسی کرونا استفاده کرد.

محققان می‌گویند چای سبز که مصرف آن در کشور‌های آسیایی به ویژه در آسیای شرقی رواج دارد، دارای خواص ضد التهابی است و با pH اسیدی بالایی که دارد می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به علائم شدید کووید ۱۹ کمک کند.

ماده "اپی گالوکاتکین گالات" که در چای سبز وجود دارد مانع اتصال ویروس کرونا به گیرنده‌های غشای سلولی بدن انسان به نام "ACE۲" می‌شود و از این طریق از تکثیر ویروس در بافت‌های بدن جلوگیری می‌کند.

ACE۲، آنزیمی متصل به سطح خارجی (غشای سلولی) شامل سلول‌های ریه، شریان ها، قلب، کلیه‌ها و مخاط و روده هاست و در بیمارانی که به کرونا به ویژه از نوع شدید آن مبتلا می‌شوند، این آنزیم در نقش گیرنده ویروس کرونا در سطح بافت‌های مختلف آن‌ها و پیشرفت تکثیر ویروس در بدن آن‌ها به ویژه در ریه ها، عمل می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار