مدیرکل زندان‌های فارس گفت: پارسال با استفاده از ظرفیت خیران و گروه‌های جهادی موفق به آزادی ۸۰۱ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اسحاق ابراهیمی گفت: پارسال با استفاده از ظرفیت خیران و گروه‌های جهادی موفق به آزادی ۸۰۱ نفر از زندانیان جرائم عمد شدند که به دلیل رد مال یا دیه در زندان به سر می بردند و حبس آنان در سال های گذشته به پایان رسیده بود.

مدیرکل زندان‌های فارس افزود: در سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۳۱ گروه جهادی شامل پزشکان، دندانپزشکان، هنرمندان، روحانیون و گروه‌های خیرین در زمینه‌های حمایتی، عمرانی و مشاوره‌های حقوقی در زندان‌های استان خدمات قابل توجه در حوزه‌های مختلف ارائه کردند.

ابراهیمی ادامه داد: در طرح سردار شهید سلیمانی، تعداد ۳۱۳ نفر زندانی غیرعمد از زندان آزاد شده و از این تعداد ۲۶۷نفر جرایم غیرعمد و ۴۶ نفر جرایم عمد مرتکب شده بودند و همچنین از ورود ۱۳۰نفر به زندان نیز جلوگیری شد.

او اضافه کرد: تعداد ۴۷۸زندانیان جرائم غیرعمد توسط ستاد دیه از زندان‌های استان آزاد شده اند.

مدیرکل زندان‌های فارس افزود: حدود هفت هزار بسته معیشتی و نوشت افزار و بسته‌های بهداشتی توسط خیرین و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و انجمن حمایت از زندانیان در سطح استان بین خانواده زندانیان توزیع شد.

او ادامه داد: با همت خیرین، پارسال چهار هزار و یکصد جلد کتاب و قرآن و ۹۰عدد قلم قرآنی به کتابخانه زندان‌ها اهدا شد.

مدیرکل زندان‌های فارس یادآور شد: تعداد ۵۲۰نفر از زندانیان توسط پزشکان جهادی و یک هزار و ۲۷۰ نفر توسط دندانپزشکان ویزیت و مورد معاینه و درمان قرار گرفتند و سه هزار و ۶۰۰ نفر از زندانیان نیز خدمات مشاوره حقوقی و قضایی دریافت کردند.

ابراهیمی گفت: در راستای توانمندسازی و اشتغال به کار زندانیان و اشتغال ۵۰درصدی زندانیان، ۵۴ درصد زندانیان استان در کارگاه‌های درون و بیرون زندان مشغول به کار شده اند و تعداد یک هزار و ۸۰۰ نفر از این افراد در کارگاه‌های بیرون از زندان مشغول فعالیت هستند.

شروع طرح شهید لاجوردی در زندان‌های فارس

 با هدف توسعه مشارکت‌های مردمی برای اصلاح و بازاجتماعی شدن مجرمان و حمایت از خانواده زندانیان با حضور دبیر شورای راهبری ملی طرح شهید لاجوردی در سازمان زندان‌ها و مدیرکل زندان‌های فارس، اجرای این طرح جهادی در زندان‌های فارس شروع شد.

دبیر شورای راهبری ملی طرح شهید لاجوردی در سازمان زندان‌ها در حاشیه آغاز به کار این طرح در شیراز بیان کرد: ما باید به صورت «کدپستی به کدپستی» به رفع نیاز‌های جامعه بپردازیم؛ یعنی مشکلات تمام افراد محله‌های شهر خود را بدانیم و برای هر کدام از آن‌ها راهکار ارائه دهیم کار اجتماعی به معنای کار محله‌محور است.

حسین یکتا، با تبیین ماهیت و اهداف این طرح جهادی کشوری در زندان‌ها، حرکت در راستای اجرای شاخ‌های طرح تحولی قوه قضائیه را مورد تأکید قرار داد و گفت: کلیت طرح تحولی قوه قضائیه ۲ رکن دارد؛ فناوری اطلاعات (it) و کارمردمی و مشارکت بیشتر مردم در امور است و این طرح در راستای سیاست‌های تحولی قوه قضائیه در زندان‌های کشور در حال اجرا است.

او افزود: از برنامه‌های این طرح، دعوت از اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌های قوه قضائیه و کمک به پژوهش در زندان‌ها در راستای اجرای نتایج بهتر در این طرح است.

دبیر شورای راهبری ملی طرح شهید لاجوردی در سازمان زندان‌ها اظهار کرد: اولویت اصلی در فرآیندها، تدوین امور فرهنگی و تربیتی، ترویج فرهنگ کتابخوانی و توجه به سیره شهدا است که با حضور طلاب، روانشناسان، مددکاران، نیرو‌های انقلابی، جهادی و اندیشمندان اجتماعی در داخل زندان‌ها و زندگی با زندانیان اثرگذار خواهد بود.

یکتا اضافه کرد: بحث فضاسازی زندان‌ها به منظور ایجاد روحیه نشاط و شادی در بین زندانیان، توجه به ورزش با هدف سلامتی و تندرستی، انتقال دانش‌ها، کارآفرینی پایدار در درون و بیرون زندان در راستای گره گشایی مشکلات زندانیان و خانواده‌های آنان در این طرح مدنظر قرار دارد.

او با اشاره به نقش گروه‌های مردمی و جهادی در اجرای این طرح و ظرفیت استان فارس در این خصوص گفت: استان فارس از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه خیرین در حوزه‌های مختلف برخوردار است و طی جلسه‌ای که با استانداری فارس برگزار شد همت ظرفیت‌های مردمی موجود، هدفمند و متمرکز می‌شوند.

دبیر شورای راهبری ملی طرح شهید لاجوردی در سازمان زندان‌ها خاطرنشان کذد: ما به گونه‌ای عمل می‌کنیم که زندانی را هوشمند و تمام رفتارش را مدیریت کنیم و آزادسازی زندانیان، بر مبنای رفتار آنان انجام می‌شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.