فریدون محمدی، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: به منظور رعایت دستورالعملهای بهداشتی و حفظ سلامت مردم و مسافران نوروزی اقدام به تشکیل تیمهای تلفیقی نظارتی متشکل از اداره بهداشت، تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و کارشناسان این اداره کل کردهایم.
محمدی افزود: طی بازرسی از واحدهای پذیرایی و رستورانهای بینراهی در محور کرجکندوان یک واحد فاقد مجوز شناسایی و پلمپ شد و نیز با خاطیان برخورد جدی صورت گرفت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز گفت: همچنین این مرکز اقدام به عرضه قلیان کرده بود که با حضور کارشناسان بهداشت رسیدگی لازم انجام و مواد غذایی فاسد شدنی معدوم شد.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر البرز افزود: تلاش بیوقفه شبانهروزی نیروهای خدمترسان و رصد مداوم تأسیسات گردشگری و مجموعههای اقامتی استان در قالب کمیتههای این ستاد همواره ارمغانآور سلامتی و امیدبخش است.
انتهای پیام/خ