با فرآوری محصولات کشاورزی از هدر رفت ۱۱۰ هزار تن محصول کشاورزی جلوگیری می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، تاراسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: پارسال  با فرآوری ۵۰ درصدی محصولات کشاورزی، زنجان در این زمینه رتبه نخست را در بین استان‌های کشور کسب کرد.

او افزود: با فرآوری محصولات کشاورزی از طریق توسعه صنایع تبدیلی، از هدر رفت بیش از ۱۱۰ هزار تن محصول کشاورزی در استان زنجان جلوگیری می‌شود.

تاراسی بابیان اینکه سالانه سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید می‌شود، گفت: کشاورزان این استان ۶۰ نوع محصول باغی و زراعی تولید می‌کنند که زیتون، انگور، حبوبات، جو، گوجه فرنگی، سیب زمینی و سیر محصولات کشاورزی قابل فرآوری است.

تاراسی افزود: استان زنجان در زمینه فرآوری محصول زیتون، رتبه اول و در فرآوری محصول کشمش نیز دارای رتبه چهارم کشوری است.

 

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.