یک پزشک عمومی درباره لزوم ضدعفونی کردن اقلام خریداری شده در روز‌های کرونایی به بیان توضیحاتی پرداخت.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، عاطفه میرسیدی پزشک عمومی درباره ضدعفونی کردن اقلام خریداری شده در ایام شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: می‌دانیم که مردم طی یک سال گذشته تمام مواد خوراکی و غذایی خریداری شده را شستشو داده و یا ضدعفونی می‌کنند.

او گفت: در حقیقت نیازی به ضدعفونی کردن همه بسته‌ها و خرید‌ها نیست و در صورتی که مواد خریداری شده طی  ۲۴ ساعت در یک مکان بماند ویروس از بین خواهد رفت. البته میوه‌ها و سبزیجات باید به خوبی شسته شوند.

میرسیدی بیان کرد: در مواردی با شستشوی برخی مواد غذایی و خوراکی‌ها امکان نفوذ ویروس به درون آن‌ها افزایش می‌یابد. برای مثال بر روی پوست تخم مرغ منافذی ریزی وجود دارد که با شسته شدن بیشتر باز می‌شوند و قبل از این که آلودگی روی آن‌ها رفع شود میکروب‌ها و ویروس‌ها به داخل آن نفوذ می‌کنند.

این پزشک عمومی یادآوری کرد: تا جایی که امکان دارد تخم مرغ را به صورت بسته بندی شده خریداری کنید و آن را بدون شستشو داخل یخچال نگهداری کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار