به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عباس رضایی استاندار اصفهان دیروز در جلسه "راهبری بررسی وضعیت تصادفات استان اصفهان گفت: ارائه خدمات امدادی و حضور دستگاههای مسئول بویژه راهور، هلال احمر، اورژانس و پلیس راه در ایام نوروز باید برنامهریزی شود.
او ادامه داد: تکریم مردم در این ایام به کلیه زیر مجموعهها تاکید شود، زیرا بدلیل محدویتهای کرونایی، صبر و حوصله مردم کم شده، لذا رعایت ادب، احترام، ایجاد فضای امید و نشاط، یک اصل در نوروز ۱۴۰۰ است.
استاندار اصفهان تصریح کرد: هدف دستگاههای مرتبط با راه و حمل و نقل جادهای باید نبودن حتی یک حادثه و نداشتن حتی یک فوتی باشد و کارها با این چشمانداز برنامهریزی شود.
او تاکید کرد: میزان کنترلها در این ایام باید افزایش یابد و رسانهها در امر فرهنگسازی، آموزش و اطلاع رسانی از تمام ظرفیتها بویژه ظرفیت فضای مجازی استفاده کنند.
استاندار اصفهان تاکید کرد: محدودیتهای کرونایی بسیار جدی است و آمار ارائه شده توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در باره برخی از شهرستانهای استان مانند گلپایگان، خوانسار و تیران و کرون نگران کننده است.
رضایی با اشاره به ضرورت توجه به پیش بینیهای هواشناسی تصریح کرد: با توجه به احتمال حضور مسافر در استان، باید پیش بینی مخاطرات جوی نیز در برنامهریزیها مدنظر قرار بگیرد.
او همچنین بر ضرورت به روزرسانی امکانات خدمترسانی به مسافران از جمله دریافت عوارض در عوارضیهای جادهای نیز تاکید کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان نیز در حاشیه این نشست اظهار کرد: مهمترین وظیفه سازمانی مجموعه حمل و نقل درون شهری و بُرون شهری، کاهش تصادفات و تلفات تا حد صفر است.
حجتالله غلامی افزود: در همین راستا بر اساس قانون پنج ساله ششم، تلاش کمیسیون ایمنی راههای استان، کاهش تلفات و تصادفات، اصلاح نقاط حادثهخیز، توسعه فرهنگ ترافیکی، تقویت امکانات پایش و رصد جادهای و تقویت و تکمیل شبکه امدادرسانی و فوریتهای پزشکی بوده است.
او خاطرنشان کرد: در راستای اقدامات انجام شده، مجموع فوتیهای ۱۱ ماهه سال ۹۹ حدود ۸۹۷ نفر بود که نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ با یک هزار فوتی، کاهش ۱۰.۵ درصدی را نشان میدهد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان افزود: تلفات نوروز ۹۸ حدود ۵۸ نفر بود که در نوروز امسال با کاهش ۴۵ درصدی به ۳۲ نفر رسید که البته محدودیتهای کرونایی نیز در این مساله تاثیر داشت.
او گفت: امسال ۱۲ جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان ۹۶ مُصوبه داشت که ۸۷ مصوبه آن اجرایی و ۹ مصوبه در حال پیگیری است.
غلامی ادامه داد: همچنین در این مدت شورای هماهنگی ترافیک استان ۲۲ جلسه با ۱۱۵ مصوبه و شورای هماهنگی ترافیک شهرستانها ۲۷۹ جلسه با ۲ هزار ۷۳۹ مصوبه برگزار کرده است.
او اضافه کرد: همچنین امسال ۵۰ جلسه کمیته فنی به منظور رفع ۲۰۲ نقطه پُرحادثه استان برگزار که ۷۰ درصد از این نقاط اصلاح، رفع یا آشکارسازی شده و بقیه در حال پیگیری است.
دومین جلسه "راهبری بررسی وضعیت تصادفات استان امسال بهمنظور برنامهریزی برای کاهش تصادفات و با حضور دستگاههایی، چون پلیس راه، شهرداری، راه و شهرسازی، اورژانس، هلال احمر و سایر دستگاههای به ریاست عباس رضایی استاندار اصفهان برگزار شد.
انتهای پیام/م