موهبتی گفت: شهیدان برگردن ما حق دارند و امروز عزتمان مرهون و مدیون شهدا و ایثارگران بوده که امیدواریم یاد آنان غفلت را دور و باعث تلاش و اثرگذاری بیشتر شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست مشترک با جانبازان سیستان و بلوچستان اظهارداشت: ایثارگری، جانبازی و فداکاری نه تنها در مکتب امام حسین( ع) و اسلام قابل احترام بوده بلکه در حوزه همه جوامع و حکومت‌های بشری به این موضوع توجه جدی شده است.

او  با بیان اینکه اگر امروز در جمهوری اسلامی ایران بنیاد شهید و امور ایثارگران درست شده از تدابیر ویژه حضرت امام(ره) است افزود: آن روزی که این جمع و جمع‌های مشابه در حوزه جنگ تحمیلی نقش‌آفرینی و سینه سپر می‌کردند هرگز هیچ انتظاری غیر از این که به حکم شرعی خود عمل کنند نداشتند و بسیاری از آنان آرزو داشتند که در این صحنه‌ها شهید شوند بالاخره عده‌ای رفتند و به شهادت نائل و عده‌ای دیگر ماندند که باید کار انجام دهند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حوزه راه‌آهن استان تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای آن پرداخت شده که از این میزان ۲ هزار میلیارد تومان در سال ۹۹ بوده و از این جهت این پروژه محدودیت اعتباری ندارد خاطرنشان کرد: براساس سند آمایش سرزمینی و سیستان و بلوچستان ۴۳ درصد اعتبارات در حوزه راه ۲۲ درصد در حوزه آب بوده است.

او گفت: در حوزه حاشیه‌نشینی نیز توجه ویژه‌ای به سیستان‌ و بلوچستان شده و در راستای مصوبات سفر معاون اول رییس جمهوری در ۲ سال قبل پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این استان در دولت در نظر گرفته شد.

موهبتی خاطرنشان کرد: ۱۲ هزار واحد مسکونی در حوزه خانه محرومان سال ۹۸ برای سیستان و بلوچستان سهمیه گرفته شد که به دلیل اقدامات به موقع و کارهای خوبی که انجام گرفت هفت هزار و ۵۰۰ واحد جدید تشویقی نیز به این استان اختصاص یافته است.

او بیان کرد: در حوزه مسکن روستایی و مقاوم‌سازی خانه‌های سیلزده، پارسال ۱۶ هزار و ۲۵۰ واحد روستایی ساخته و هشت هزار واحد در حال مقاوم‌سازی است که با این اقدامات انجام شده به میانگین شاخص‌های مقاوم‌سازی روستایی کشور خواهیم رسید.

استاندار سیستان وبلوچستان خاطرنشان کرد: بودجه ۹۹ نسبت به ۹۸ رشد داشته و در لایحه بودجه ۱۴۰۰ نسبت به سالجاری بالاترین نرخ رشد بودجه در سیستان و بلوچستان بوده است.

او  بیان کرد: همچنین یکهزار و ۲۶۰ کیلومتر روکش آسفالت ایجاد شده و در بندر شهید بهشتی بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده است

موهبتی با بیان اینکه اعتبارات در حوزه مدرسه‌سازی ۱۰ برابر شده و اکنون ۶۸۰ میلیارد تومان در این حوزه در نظرگرفته شده تصریح‌کرد: در آبرسانی روستایی سال‌جاری یک هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار گذاشته شده و وارد مرحله انجام شده است

او  خاطرنشان کرد: در حوزه اینترنت ابتدای دولت دوم ریاست جمهوری دکتر روحانی ۳۱۵ روستا اینترنت داشت که اکنون ۲۶۰۰ روستا به اینترنت دسترسی دارند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.