به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، صفری مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به رشد ۹۸ درصدی و تحقق ۱۶۰ درصدی زکات در این استان گفت: دستگاههای تبلیغی، تبیینی و رسانهها به ویژه رسانه ملی باید به عنوان یک وظیفه و تعهد جریان سازی و گفتمان سازی را که یک فرهنگ غالب است در جامعه ترویج دهند تا دبیرخانه زکات در جمع آوری این فریضه الهی تنها نباشد.
او ادامه داد: ۸۹ درصد زکات جمعآوری شده برای محرومین و ۱۱ درصد آن نیز در پروژههای عامالمنفعه استان زنجان که تعداد آنها ۲۵ پروژه است، هزینه شده است.
صفری افزود: برای ترویج و احیاء فرهنگ زکات استفاده از مبلغین و مسئولین زکات کمیته امداد در دورههای تخصصی جهاد کشاورزی سراسر کشور برای تبیین موضوع به ویژه مهندسین، اولویت جدی به زکاتدهندگان برتر استانی مثل کشاورزان نمونه در تحویل ادوات کشاورزی، نهادههای دامی که در ماده ۵ قانون زکات نیز آمده است و ایجاد مشوقهای مادی و معنوی برای مهندسین پهنه برای ایجاد انگیزه بیشتر در آنهاست.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: برای سال آینده باید سامانه محاسبه زکات توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) و جهاد کشاورزی در مراکز خرید گندم برای شناسایی و جمعآوری زکات دهندگان ایجاد و بانک اطلاعات جامع و بروز شده از زمینهای کشاورزی تهیه و تدوین شود.
او به ایجاد مراکز نیکوکاری تخصصی در جهاد کشاورزی همه استانها اشاره کرد و افزود: با ایجاد مراکز نیکوکاری تخصصی در سازمان جهاد کشاورزی کمک بزرگی در نهادینه شدن فرهنگ زکات در جامعه خواهد شد.
انتهای پیام/م