معاون اجتماعی سپاه فجر استان فارس تاکید کرد که اکنون به یک نهضت فراگیر مقابله با آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های پیشگیری، آگاهسازی و درمان نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ دوم پاسدار محمدجعفر دوستدار در جلسه انعقاد تفاهمنامه با سازمان نظام روانشناسی استان فارس گفت: به علت فراگیری آسیب‌های اجتماعی انجام فعالیت‌های سازماندهی شده و هماهنگ و در عین حال موثر، ضرورت دارد.

او اظهار کرد: مطمئنا هر چه سازمان‌های مختلف، بیشتر در کنار هم قرار گیرند، تاثیر کار در زمینه آسیب‌های اجتماعی بیشتر خواهد بود؛ بنابراین برداشت ما از این تفاهمنامه، آنست که نیازمند یک نهضت فراگیر مقابله با آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های پیشگیری، آگاه سازی و درمان، هستیم.

دوستدار گفت: باور ما اینست که تعداد افراد مشتاق به کار جهادی در عرصه مشاوره زیاد است و ما باید از این ظرفیت با همکاری سازمان نظام روانشناسی استان با برگزاری کلاس‌های و نشست‌های مختلف استفاده کنیم.

معاون اجتماعی سپاه فجر استان فارس خاطرنشان کرد که این حرکت، یک جریان برد- برد است. هم برای مشاوری که در این عمل سهیم می‌شود و هم برای مردمی که از این برنامه‌ها استفاده می‌کنند.

او با یادآوری اینکه مبنای این تفاهمنامه انجام کار جهادی مشترک است، گفت: این بدان معناست که کسی که در این برنامه‌ها حضور می‌یابد به صورت جهادی و برای خدمت به اقشار آسیب دیده پا به عرصه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی می‌گذارد و در کنار روزمرگی‌های زندگی خود زمانی را هم به خدمت به محرومین اجتماعی اختصاص می‌دهد.

دوستدار با اشاره به مشکلات فراوان مردم، گفت: در حال حاظر وقتی مردم از نهاد‌های مختلف کمک می‌خواهند و معترفند که در تربیت فرزندان یا در روابط خانوادگی و... با مشکلات مواجه ایم و نیاز به کمک داریم؛ رسالت ما این است که به مردم کمک کنیم و مشکلات آن‌ها را در حد امکان حل کنیم.

مسئول سازمان نظام روانشناسی استان فارس نیز گفت: سازمان نظام روانشناسی تا به حال با ارگان‌های بسیاری تفاهم نامه امضا، اما در عملیاتی کردن آن با مشکلاتی برخورد کرده است؛ اما ما خود را از سپاه می‌دانیم و از آنجا که ما هم در مساجد و پایگاه‌های بسیج رشد کرده‌ایم، امیدواریم که این تفاهم نامه شروع یک همکاری موثر در راستای خدمت به مردم باشد.

علیرضا فیلی گفت: در محلات کم برخوردار آسیب‌های خیلی زیادی وجود دارد، آسیب‌هایی که در محلات برخوردار نیز دیده می‌شود؛ بنابراین تمامی نقاط استان به همچین فعالیت‌هایی نیاز دارند.

او با اشاره به ظرفیت سپاه و بسیج گفت: خوشبختانه فضای کار و امکانات به نسبت در دسترس سپاه هست تا بتواند با همکاری مابقی ارگان‌ها نظیر سازمان نظام روانشناسی در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی فعالیت کرده و زمینه حضور افراد متخصص در زمینه‌های مختلف برای جلوگیری از این آسیب‌ها را مهیا کند.

مسئول سازمان نظام روانشناسی فارس گفت: برای عملی شدن بهتر تفاهم نامه و تاثیرگذاری بیشتر برای مقابله با آسیب‌ها باید افراد متخصص را بکار گرفت تا هم از نظر محتوایی و هم از نظر تاثیرگذاری خیالی آسوده داشته باشیم؛ ما برای این امر از مشاورانی که مورد تایید سازمان نظام روانشناسی هستند استفاده خواهیم کرد و آن‌ها را به معاونت اجتماعی سپاه برای به کارگیری بهتر معرفی خواهیم کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.