در گزارش زیر طرز تهیه شکلات سوئیسی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شکلات سوئیسی یکی از خوشمزه‌ترین و شیک‌ترین شکلات‌ها است که می‌توانید از آن در انواع مراسم‌های شادی استفاده کنید. بعضی افراد این شکلات را به عنوان یک شکلات کلاسیک و شیک می‌شناسند که در انواع مهمانی‌ها از آن می‌توان استفاده کرد. یکی از طرفداران اصلی شکلات‌ها کودکان هستند، ولی تنها کودکان نیستند که از انواع شکلات‌ها استقبال می‌کنند بلکه جوانان و افراد میانسال و سالخورده نیز به خوردن شکلات از خود اشتیاق نشان می‌دهند. شکلات‌های کاکائویی یکی از مواد خوراکی خوشمزه و رقیب غیرقابل شکست است. شکلات‌هایی که دارای کاکائو هستند جایگاه ویژه‌ای در میان مردم دارند که نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. شکلات‌های کاکائویی دارای انواع و اقسام مختلفی می‌باشند که به شکل‌های متنوعی وارد بازار شده اند. شکلات سوئیسی نیز یکی از انواع شکلات‌های کاکائویی است که بسیار طعم لذیذی دارد. شما با استفاده از مواد اولیه‌ای که در این پست ذکر کرده ایم می‌توانید در خانه و با کمترین هزینه این شکلات خوشمزه را تهیه کنید و شادی را برای کودکان خود به ارمغان بیاورید. تمام مواد اولیه‌ی این دسر مقوی و پرکالری می‌باشد و برای بچه‌ها که فعالیت زیادی دارند بسیار مناسب می‌باشد. از شکلات سوئیسی می‌توان به عنوان یک میان وعده‌ی کامل و یا دسر استفاده کرد. حتی می‌توانید در کنار چای و یا قهوه خود از این شکلات استفاده کنید. اگر شما به دنبال گرفتن رژیم غذایی هستید ما این شکلات و یا هر شکلات دیگری را پیشنهاد نمی‌کنیم، ولی اگر در روز دارای فعالیت زیادی هستید می‌توانید آن را مصرف کنید، ولی زیاده روی نکنید. شکلات فندقی، شکلات نارگیلی، شکلات پسته‌ای و… از انواع شکلات‌های کاکائویی هستند که می‌توانید به راحتی در منزل آن‌ها را تهیه کنید.


مواد لازم

شکلات تخته‌ای: ۳۰۰ گرم
پودر شکر: ۱۰۰ گرم
قهوه:۱ قاشق مربا خوری
گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم
کره: ۷۵ گرم
خلال پسته: به مقدار لازم
خلال بادام: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
ژلاتین: ۱ ورق
آب جوش: ۴ قاشق غذاخوری
بیسکویت خرد شده: ۵۰ گرم
کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
شیر خشک: ۱ قاشق غذا خوری


بیشتر بخوانید:

مراحل

کره و پودر قند را باهم مخلوط کنید.

تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

سپس قهوه، کاکائو، شیر خشک را به مواد اضافه کنید.

شکلات تخته‌ای را که به صورت بن ماری آب کرده اید به مواد اضافه کنید.

در مرحله آخر گردو و بیسکویت را اضافه کنید.

مواد آماده شده را در یک سینی ۱۵*۲۰ پهن کنید و سپس سس شکلات را روی آن بریزید و با خلال پسته و بادام آن را تزئین کنید.

سپس به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.

بعد از این زمان می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف برش دهید.

طرز تهیه سس شکلات:
کره را به همراه کاکائو را روی حرارت غیر مستقیم آب کنید.

سپس پودر قند را اضافه کنید.

بعد آبجوش را اضافه کنید و سپس ورق ژلاتین را اضافه کنید.

سپس تمامی مواد را خوب هم بزنید.

سس شکلات نباید غلیظ باشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.