به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ژله ریحون را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
۴ فنجان آب -۲ فنجان ریحان تازه، ساطوری شده -۱ بسته ژلاتین میوهای (پکتین) -۳ قطره رنگ غذای سبز (اختیاری) -۵ فنجان شکر
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه:
۱. در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.
۲. سپس از روی حرارت بردارید و کف آن را جدا کنید.
۳. به آرامی با ملاقه محلول داغ را داخل شیشههای داغ بریزید و سر آنها را خالی بگذارید. حبابهای هوا را از بین ببرید. لبههای شیشهها را تمیز کنید و درپوش آنها را بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه در کنسروساز آب جوش بگذارید بماند.
منبع:برترینها
انتهای پیام/