![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،سرهنگ علی حسن حیدری فرمانده انتظامی شهرستان فامنین بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم برق در سطح شهرستان فامنین، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
او افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان با اقدامات فنی و پیگیریهای مستمر، دو نفر را در این خصوص شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی، آنان را در یک عملیات پلیسی دستگیر و به یگان انتظامی منتقل کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان فامنین ادامه داد: متهمان در تحقیقات انجام شده به دو فقره سرقت سیم برق در سطح شهرستان اعتراف کردند و مقدار ۶۵ متر سیم برق از منزل آنها کشف شد.
او گفت: متهمان با تشکیل پرونده به دادسرا منتقل و با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند.
انتهای پیام/ج