در گزارش زیر طرز تهیه سوپ چربی سوز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه سوپ چربی سوز را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم برای ۳ نفر:

گوجه فرنگی (درشت) ...... ۵ عدد
فلفل دلمه ای.......... ۲ عدد
پیاز............. ۳ عدد
هویج............ ۳ عدد
گل کلم (سفید و خرد شده) ...... ۲ لیوان
کرفس (خرد شده) ........ ۱ لیوان
زعفران (آبکرده) ........ ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و آبلیمو....... به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های ته چین گوشت و بادمجان و پیراشکی عربی مخصوص تا شیرینی قندی قزوینی با فر و بدون فر + تصاویر


طرز تهیه:

۱- ابتدا درون قابلمه آب و مقداری آبلیمو بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. گوجه فرنگی را پوست کنده و پوره کنید و به همراه سبزیجات شسته شده و خرد شده (به صورت نگینی ریز) داخل قابلمه در حال جوش بریزید.

۲- به مدت ۱ ساعت اجازه دهید سوپ آرام بجوشد و آماده شود (در این مدت چند بار سوپ را هم بزنید) سپس نمک و فلفل را اندازه کرده و زعفران و آبلیمو به مواد اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و میل کنید.

سایر نکات
۱) در صورت تمایل از ادویه جات دلخواه برای تهیه سوپ استفاده کنید.
۲) مزه سوپ را با اضافه کردن آبلیمو و زعفران و همچنین فلفل زیاد بهتر کنید.
۳) در صورت تمایل سوپ را بعد از آماده شدن میکس کرده و بعد سرو کنید.
۴) برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را چند ثانیه داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد داخل ظرف آب سرد قرار دهید و بعد به راحتی با چاقو پوست بکنید.

منبع: خانه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.