به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه سوپ چربی سوز را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای ۳ نفر:
گوجه فرنگی (درشت) ...... ۵ عدد
فلفل دلمه ای.......... ۲ عدد
پیاز............. ۳ عدد
هویج............ ۳ عدد
گل کلم (سفید و خرد شده) ...... ۲ لیوان
کرفس (خرد شده) ........ ۱ لیوان
زعفران (آبکرده) ........ ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و آبلیمو....... به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱- ابتدا درون قابلمه آب و مقداری آبلیمو بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. گوجه فرنگی را پوست کنده و پوره کنید و به همراه سبزیجات شسته شده و خرد شده (به صورت نگینی ریز) داخل قابلمه در حال جوش بریزید.
۲- به مدت ۱ ساعت اجازه دهید سوپ آرام بجوشد و آماده شود (در این مدت چند بار سوپ را هم بزنید) سپس نمک و فلفل را اندازه کرده و زعفران و آبلیمو به مواد اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و میل کنید.
سایر نکات
۱) در صورت تمایل از ادویه جات دلخواه برای تهیه سوپ استفاده کنید.
۲) مزه سوپ را با اضافه کردن آبلیمو و زعفران و همچنین فلفل زیاد بهتر کنید.
۳) در صورت تمایل سوپ را بعد از آماده شدن میکس کرده و بعد سرو کنید.
۴) برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را چند ثانیه داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد داخل ظرف آب سرد قرار دهید و بعد به راحتی با چاقو پوست بکنید.
منبع: خانه آشپزی
انتهای پیام/