رئیس گروه بهبود تغذیه در مورد استفاده از گروه گوشت و تخم مرغ نکاتی را ارائه داد.

لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت:گروه گوشت و تخم مرغ منابع تامین کننده پروتئین هستند این گروه به عنوان اجزای سازنده آنزیم‌ها، هورمون‌ها و ویتامین‌ها عمل می‌کنند.

او ادامه داد: این گروه شامل گوشت‌های قرمز (گوسفند، گوساله) گوشت‌های سفید (مرغ، ماهی و پرندگان) و تخم مرغ است.

لشکر بلوکی گفت: به طور کلی پروتئین‌های حیوانی ارزش بیولوژیک بالاتری دارند و قابلیت استفاده بدن از آن‌ها بیشتر از پروتئین‌های گیاهی است.

او گفت: این گروه حاوی پروتئین، آهن، روی و سایر موادی مغذی است که میزان توصیه شده مصرف روزانه یک یا ۲ واحد است.

لشکر بلوکی افزود: پیش از پختن گوشت قرمز چربی‌هایی را که به چشم می‌خورد جدا کنید، چون چربی گوشت از نوع چربی‌های اشباع شده است و مصرف آن باید محدود شود.

او گفت: قبل از طبخ گوشت مرغ، پوست آن را جدا کنید، چون پوست مرغ حاوی مقدار زیادی کلسترول است.

از سرخ کردن گوشت خودداری کنید و در صورت تمایل آن را با مقدار بسیار کمی روغن به مدت کوتاهی تفت دهید.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.