به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، تعطیلات نوروز امسال با سالهای گذشته متفاوت است و مردم برعکس هر سال برای حفظ سلامتی خود و خانواده بهتر است در خانه بمانند تا از گسترش ویروس منحوس کرونا جلوگیری کنند، ما هم در باشگاه خبرنگاران جوان گفتوگوهای عیدانهای را با برخی مسئولان در نظر گرفتهایم تا کمی از حال و هوای این روزهای کرونایی فاصله بگیریم.
عملکرد دولت را که بررسی کنیم به وزارتخانههای مختلفی بر میخوریم، ۱۹ وزارتخانه در کنار معاونتها، سازمانها و بخشهای دفتر ریاست جمهوری، مجموعه هیئت دولت و وزیران را تشکیل میدهند. در این میان وزارت کشور یکی از وزارتخانههایی است که به اداره امور درون کشور میپردازد و یکی از اصلیترین وظایف آن برگزاری انتخابات در کشور است که مانند هر وزارتخانه دیگر از مجموعه معاونتها و بخشهای مختلف تشکیل شده است.
«اسمش یک وزارت است، اما به اندازه ۱۰ وزارت خانه وظایف و مسئولیت و ماموریت دارد». این بخشی از گفتوگوی عیدانه باشگاه خبرنگاران جوان با مدیرکل اتباع خارجی وزارت کشور است که در ادامه مشروح آن را میخوانید:
باشگاه خبرنگاران جوان: کمی از خودتان برایمان بگویید؟
محمودی: مهدی محمودی هستم، متولد ۱۳۴۵ و در خانواده کاملا مذهبی و متوسط بدنیا آمدم؛ متاهل، دارای سه فرزند که تاکنون ۳۷ سال خدمت در مشاغل مدیریتی، اجرایی، ستادی و.. داشتم و دارم؛ بیشتر جوانی بنده در جنگ گذشت و ۱۰۵ ماه افتخار خدمت در جنگ را دارم و جانباز جنگ تحمیلی هستم.
باشگاه خبرنگاران جوان: چه رشتهای و در چه دانشگاهی درس خواندهاید؟
محمودی: دوران کارشناسی در دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه درس خواندم؛ کارشناسی ارشد رشته مدیریت فرمانداری و در مقطع دکتری، در رشته مدیریت استراتژیک تحصیل خودم را ادامه دادم.
باشگاه خبرنگاران جوان: در منزل تابعیت دهنده هستید یا تابعیت پذیر؟
محمودی: در ظاهر تابعیت دهنده هستم، اما در نهایت تابعیت پذیرم.
باشگاه خبرنگاران جوان: قبل از اینکه وارد عرصه سیاست و وزارت کشور شوید، به چه کاری مشغول بودید؟
محمودی: در مشاغل مختلف کار میکردم؛ در زمان جنگ در سمتهای مختلف مانند رزمنده و فرمانده مشغول بودم. مدتی به قوه قضائیه رفتم و مدتی هم در مشاغل دیپلماتیک فعالیت کردم.
حضور در نیروی انتظامی و فرماندهی بخشهای مختلف ناجا و مدیریت در بخشهای مختلف دیگر کشور، خلاصهای از فعالیتهای شغلی من قبل از ورود به وزارت کشور بود.
باشگاه خبرنگاران جوان: تا به حال شده تصمیم بگیرید که تبعه کشور دیگر شوید؟
محمودی: نه، چون به کشورهای مختلفی سفر کردم، اما هیچ کشوری را مثل ایران ندیدم و ترجیح میدهم در ایران برای همیشه در ایران بمانم.
باشگاه خبرنگاران جوان: حاضرید اموالتان را شفاف بیان کنید؟
محمودی: مثل بقیه مردم من هم دارای منزل شخصی، اتومبیل و دریافتی حقوق و مزایای ماهیانه هستم.
باشگاه خبرنگاران جوان: سال ۹۹ برای شما چطور بود؟
محمودی: سال ۹۹ سال سختی بود، چون سال ۹۸ بیشتر سال برنامه ریزی برای آینده بود و در سال ۹۹ سال اجرا بود و باید برنامههایی که از قبل ریخته بودیم را به اجرا در میآوردیم که این موضوع سختیهای خودش را داشت و نسبت به سال ۹۸ سختیهای آن بیشتر بود.
باشگاه خبرنگاران جوان: بهترین و تلخترین خاطره شما در سال ۹۹ چه بود؟
محمودی: بهترین خاطره سال ۹۹ ازدواج فرزندم بود و خدا را شکر خاطره تلخ نداشتم.
باشگاه خبرنگاران جوان: در اوقات فراغت خود به چه تفریحاتی میپردازید؟
محمودی: پیاده روی، مطالعه و بودن در کنار خانواده تفریحات و کارهایی است که معمولا در اوقات فراغت خود به آنها میپردازم.
باشگاه خبرنگاران جوان: بهترین کشور برای مهاجرت از نظر شما کدام کشور است؟!
محمودی: سوال نامفهوم هست و جوابی ندارم.
باشگاه خبرنگاران جوان: نظرتان درباره این چند کلمه را در یک عبارت کوتاه بیان کنید.
تبعه خارجی: به فردی گفته میشود که از یک کشور به کشور دیگر بصورت قانونی یا غیر قانونی مهاجرت کرده باشد.
مهاجرت به ایران: در نگاه اول مهاجرت به ایران مفهوم اتباع افغانستان را در ذهن شکل میدهد که به دلیل مشکلات امنیتی کشور خود را ترک کردند و به ایران آمدند.
وزارت کشور: اسمش یک وزارت است، اما به اندازه ۱۰ وزارت خانه وظایف و مسئولیت و ماموریت دارد.
انتهای پیام/