نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است افرادی که به طور منظم گوشت مصرف می‌کنند، بیشتر به بیماری‌های مزمن مبتلا می‌شوند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل، نتایج یک مطالعه جدید که توسط دانشگاه آکسفورد در انگلیس انجام گرفته، نشان می‌دهد افرادی که در هفته ۷۰ گرم گوشت (فرآوری شده یا فرآوری نشده) می‌خورند، ۱۵ درصد بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی، ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت و ۳۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به ذات الریه هستند.

در این تحقیق با اشاره به اینکه این خطرات در مورد علاقه‌مندان به گوشت طیور نیز وجود دارد، تصریح شده که این نتایج پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات نزدیک به نیم میلیون انگلیسی طی ۱۰ سال به دست آمده است.

همچنین افرادی که هفته‌ای سه بار یا بیشتر گوشت می‌خورند، بیشتر از دیگران سیگار می‌کشند و چاق می‌شوند.

براساس این پژوهش ارتباط مهمی بین مشکلات سلامتی و مصرف گوشت وجود دارد، در حقیقت گوشت یکی از منابع اصلی اسید‌های چرب اشباع شده محسوب می‌شود.

کرن پاپیر نویسنده اصلی این تحقیق از دانشگاه آکسفورد گفت: تحقیقات بیشتری برای ارزیابی رابطه علت و معلولی بین گوشت و بیماری‌های جدی مزمن مورد نیاز است. در این صورت می‌توان فهمید که تا چه میزان می‌توان با کاهش مصرف گوشت از این بیماری‌ها پیشگیری کرد.


بیشتر بخوانید

کنترل حملات نقرس با چند راهکار ساده

۴ عادت غذایی نادرست که باعث مرگ زودرس می‌شود


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۰۳:۳۴ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹
سلام عجب از باشگاه خبرنگاران جوان، نگران نباشید خیلی وقته از سفره اغلب مردم حذف شده اند !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
هیچی فقط باید سه هفته دیگه را هم صبحانه هم ناهار و هم شام نام و پنیر البته از نوع کاملاً گچی و ارزونش بخوری .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۲ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
نترسین مرغ کیلوی۳۰تومنه دیگه درهفته یکبارم نمیتونیم بخوریم. شاید در ماه یکبار گوشت نخوریم ولی ابرمون حفط میشه
آخرین اخبار