به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،حشمتاله امان الهی ،مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: با شیوع کرونا ماهیانه بیش از ۲ میلیارد تومان خسارت به باشگاههای ورزشی استان وارد میشود.
او تصریح کرد: در این مدت خسارات بسیاری به حوزه ورزش استان وارد و باشگاههای بخش دولتی و خصوصی تعطیل شد و اشتغال زیادی را در حوزه ورزش استان از دست دادیم.
او افزود: تنها تعداد محدودی از باشگاههای استان در ۶ ماهه اول شیوع کرونا تسهیلات گرفتند، اما در ۶ ماهه دوم ۴۰۰ باشگاه برای دریافت تسهیلات معرفی شد که ۲۷۰ باشگاه در حال دریافت آن هستند.
او ادامه داد: به دلیل شیوع کرونا رشد منفی چشمگیری در حوزه ورزش داشتیم به نحوی که سال گذشته ۶۸ هزار بیمه شده در استان وجود داشت، اما اکنون به دلیل تعطیلی اماکن ورزشی به ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.
امان الهی درباره ورزش بانوان افزود: بر استقلال ورزش بانوان تاکید داریم و تفویض اختیار کامل به این حوزه داده شده و برنامههای متنوعی نیز در دستورکار است.
او گفت: اکنون سرانه ورزشی در لرستان ۶۱ سانتیمتر است و علاوه بر استفاده بانوان از همه اماکن دولتی در صبح، از ۸۷۸ باشگاه خصوصی در استان، ۳۱۵ مورد آن مختص بانوان و ۲۶۵ مورد باشگاه مشترک با آقایان است.
او اظهار کرد: باید ۳۵ درصد کمکهایی که به هیاتهای ورزشی میشودبه ورزش بانوان اختصاص یابد، اما تلاش میشود که این کمکها به ۵۰ درصد برسد و حتی اعتبارات جداگانهای برای هیاتهای ورزشی بانوان اختصاص یابد.
سازمانهای مردم نهاد جوانان نباید طرفداری جانبدارانه داشته باشند
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان درباره انتخابات نیز گفت: سازمانهای مردم نهاد جوانان، غیردولتی و غیرسیاسی هستند و نمیتوانند طرفداری جانبدارانه از هر کاندیدایی داشته باشد.
امان الهی ادامه داد: چنانچه مستنداتی در این خصوص دریافت شود پیگیری و برخورد خواهیم کرد، اما برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات تلاش میکنیم.
او تصریح کرد: چنانچه در این رویداد سیاسی، از امکانات اداری و ظرفیتهای ورزشی سواستفاده شود به طور یقین از طریق مبادی قانونی با افراد متخلف برخورد خواهیم کرد.
او درباره هیاتهای کشتی نیز گفت: این هیات مشکل خاصی ندارد، در ماههای گذشته کلاسهای مربیگری برگزار شد و اکنون بحث تمرین و برگزاری مسابقات مطرح شده که، چون کشتی جزو ورزشهای پربرخورد است دغدغه حضور کشتی گیران را در مسابقات کشوری داریم.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: ۶۰۰ هیات ورزشی در استان داریم و به هیاتهایی که دارای عملکرد هستند کمک مالی و برای مبالغ بالای ۱۰ میلیون تومان تفاهم نامه با هیاتها منعقد میشود.
امان الهی ادامه داد: ورزشگاه تختی خرم آباد ویترین و قطب ورزش استان است و بدهیهای کلانی از گذشته دارد، اما تلاش خواهد شد کار بهسازی آن انجام شود.
او با اشاره به اصلاح و بهسازی رختکنهای این ورزشگاه برای میزبانی به ویژه تیم فوتبال خیبر خرم آباد اظهار داشت: برنامه ترمیم چمن طبیعی با کمک بخش خصوصی در دستور کار است، اما به دلیل اینکه این اداره کل بیش از ۲ میلیارد تومان برای مجموعه تختی بدهی دارد نتوانستیم قرارداد جدید برای آن منعقد کنیم.
او درباره عملکرد رشتههای ورزشی نیز گفت: سال ۹۹ با توجه به شرایط کرونایی تاکنون ۲۰ لیگ برتر در کشور برگزار شده است که با حمایت بخش خصوصی در سه لیگ بوکس، دو و میدانی بانوان و آقایان برتر شدیم.
او توجه به فعالیتهای ورزشی در روستاها را از دیگر برنامههای این اداره کل عنوان کرد و افزود: چهار پروژه چمن مصنوعی در روستاها تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ تمام میشود و زیرسازی چهار پروژه چمن مصنوعی نیز آغاز خواهد شد.
امان الهی با بیان اینکه ۴۰ خانه ورزش روستایی تجهیز و ۱۰ خانه نیز در حال تامین اعتبار است افزود: ۱۲ زمین چمن در دست اجرا است و سعی میشود عملیات ساخت آنها در سال ۱۴۰۰ آغاز شود.
او با اشاره به اینکه لرستان در این شاخص از متوسط کشوری عقب است گفت: اگرچه ۸۲ سانتیمتر سرانه ورزش روستایی در کشور است، اما نمیتواند واقعی باشد، چون زمینهای خاکی نیز به آن اضافه شده است.
فضاهای ورزشی خسارت دیده در سیل ۹۸
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: پس از سیل ۹۸ بیش از ۱۲ میلیارد تومان برای مجموعه ورزشی پلدختر پیش بینی شده بود که رقم کنونی بر اساس تورم بالاتر از این مبلغ است و دی ماه سال ۹۸ پنج میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ماده ۱۰ سیلاب ابلاغ و اقداماتی برای مجموعه ورزشی انجام شده است.
امان الهی اضافه کرد: اکنون ۲ میلیارد تومان بدهی بابت خسارات سیل به پیمانکاران بدهکاریم و برای تکمیل مجموعه ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان نیاز است تا بتوان بخشی از این مجموعه را به بهره برداری رساند.
او همچنین اظهار کرد: عملیات اجرایی ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم آباد سال ۸۶ شروع شده است، ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۵۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
او گفت: این ورزشگاه سال ۹۹ نیز ۱۹ میلیارد تومان اعتبار داشته که ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده و ۴۴ میلیارد تومان برای اتمام آن نیاز است.
امان الهی تصریح کرد: قرار است این ورزشگاه در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد، اما پروژه جایگزین تختی نخواهد شد و برنامه بازسازی و بهسازی ورزشگاه تختی در دستورکار قرار دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان تصریح کرد: در حال حاضر ۵۵ پروژه نیمه تمام ورزشی در استان وجود دارد که ۳۸ پروژه آن فعال است که این آمار جدای از طرحهای سیل سال ۹۸ لرستان است.
امان الهی درباره پروژه دهکده المپیک با ۲۵۲ هکتار وسعت گفت: این پروژه سال ۸۶ با ۲۶ طرح ورزشی تعریف شد که تاکنون یک سالن چند منظوره و سالن سرپوشیده دو و میدانی آن به بهره برداری رسیده است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ب