شهروندی از آموزش غذایی که مواد اولیه‌اش وسیله تنبیه کودکان قدیم بود، فیلمی برای ما ارسال کرده است.

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، گرزنه یا گزنه همون گیاهی است که در دوران قدیم مادران برای تببیه فرزندانشان به کار می بردند. با توجه به اینکه در شمال کشور و دیگر استان‌ها گیاه گزنه به خوبی می‌روید و در دشت و صحرا و محل‌های سایه دار این گیاه خوردنی به چشم می‌خورد با کمی  خلاقیت از این منبع سرشار می توان‌ غذایی مثل کوکو را پخت. همچنین می توان  از این گیاه که مزه اسفناج را داراست انواع متنوع غذا را درست کرد.

شهروندخبرنگار ما فیلمی ارسال کرده  از پخت کوکوی گزنه‌ که از غذا‌های شهر املش استان گیلان است .

درواقع این کوکو با استفاده از گزنه، جعفری، برگ سیر، پیاز، دارچین، نمک، فلفل، تخم مرغ و روغن درست می شود.

منبع: شهروندخبرنگار - گیلان

 


بیشتر بخوانید:

 

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار