نایب رئیس دوم مجلس گفت: اگر ساخت و ساز مسکن فعال شود بسیاری از بخش‌ها به ویژه صنعت نیز فعال می‌شود.

علی نیکزاد نایب رئیس دوم مجلس عصر امروز در حاشیه بازدید از شرکت خانه سازی استان همدان در جمع اصحاب رسانه با اشاره به واگذاری این شرکت به بخش خصوصی و باز پسگیری آن از سوی دیوان محاسبات اظهار داشت: بخش سازمان ملی زمین و مسکن در جهت صنعتی سازی و توسعه حمایت از صنعت ساختمان چنین کارخانه‌هایی را در سطح کشور راه اندازی کرد.

او ادامه داد: فعال سازی بخش مسکن هیچگونه ارز بری نداشته و عین اقتصادی مقاومتی است چراکه مصالح، قوانین ودیگر مایحتاج مورد نیاز برای ساخت مسکن درکشور وجود دارد بنابراین مسکن فعال شود بسیاری از بخش‌ها به ویژه صنعت نیز فعال میشود.

نیکزاد با بیان اینکه این کارخانه نیز از کارخانه‌های این سازمان بوده و از وسعت خوبی برخوردار است افزود: این کارخانه به قیمتی اندک واگذار شده بود که هم اکنون این واگذاری لغو شده و اهلیت فردی که این مرکز را تحویل گرفته بود نیز تأیید نشده است.

نایب رئیس دوم مجلس یازدهم با اشاره به اینکه در گفتگو با رئیس سازمان ملی زمین و مسکن مباحث مورد نظر مطرح شده و هم اکنون هیچ مانعی برای فعالیت این کارخانه وجود ندارد عنوان کرد: از آنجا که این مرکز باید در بخش بتنی و یا راه و ساختمان فعالیت کنند می‌تواند با همکاری و عقد قرارداد با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، طرف‌های قرار دادسازمان ملی زمین و مسکن، راه و شهرسازی در طرح اقدام ملی مسکن و یا بخش خصوصی به فعالیت خود ادامه دهد.

او اظهار داشت: قطع و یقین بدانید مشکلی برای فعالیت این کارخانه، تأمین تنخواه مورد نیاز این مرکز ویا بهره گیری از تکنولوژی برای ارائه خدمات و مناسب و تولید در بخش بتنی و قطعات مورد نیاز ساختمان و راه وجود ندارد.

نیکزاد درباره اقدامات مجلس در بخش تأمین مسکن برای اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان گفت: مجلس انقلابی در تبصره ۱۸ اعتباری معادل ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای تولید مسکن در قالب ارائه تسهیلات مصوب کرده است همچنین برای خانواده‌هایی که دارای فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند نیز تسهیلات مسکن در نظر گرفته است.

او افزود: در قانون افزایش جمعیت نیز ضمن در نظر گرفتن قوانین مناسب، در بخش حمایت از راه و شهرسازی و بخش خصوصی برای ساخت مسکن، طرح ارائه تسهیلات لازم و واگذاری زمین در قالب ۹۹ ساله به واجدین شرایط در نظر گرفته شده است.

نایب رئیس دوم مجلس گفت: توصیه ما به دولت و وزارت راه و شهرسازی این است که در حجم میلیونی ساخت مسکن را شروع کنند و اینکه اواخر دولت است و کار دارد تمام می‌شود حرف اشتباهی است.

این مسئول با اشاره به اینکه ساخت مسکن یک تا دو سال زمان می‌برد اظهار داشت: باید دولت تا جایی که فرصت دارد کار را پیش ببرد و بعد از آن نیز ان‌شاالله دولت بعدی که دولت جوان و انقلابی خواهد بود باید یکی از کار‌های خود را فعال کردن لوکوموتیو مسکن قرار دهد چرا که فعال شدن این بخش سبب فعال شدن ۱۳۶ رشته کاری در کشور شده و در دوران تحریم نیز بهترین وسیله برای بی اثر کردن تحریم‌ها به شمار می‌آید.

نیکزاد بیان کرد: فعال سازی بخش مسکن هیچگونه ارز بری نداشته و عین اقتصادی مقاومتی است چرا که مصالح، قوانین و دیگر مایحتاج مورد نیاز برای ساخت مسکن در کشور وجود دارد بنابراین مسکن فعال شود بسیاری از بخش‌ها به ویژه صنعت نیز فعال می‌شود.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب در دولت یازدهم و دوزادهم سه بار درباره مسئله مسکن تذکر جدی دادند و در سال ۹۳ گفتند ممکن است کسانی با مسئله مسکن مهر مشکلی داشته باشند، اما میلیون‌ها خانوار منتظر و چشم به راهند مسکن‌شان ساخته و تحویل داده شود بنابراین اگر همان زمان به این حرف رهبر معظم انقلاب عمل می‌شد ما بعد از حدود ۷ سال شاهد پروژه‌های نیمه تمامی که در شرف بهره برداری بودند نبودیم.

نائب رئیس دوم مجلس همچنین در دیدار با آیت الله شعبانی نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه در یک مقطعی دشمنان بر طبل ناکارآمدی نظام می‌کوبیدند اظهار داشت: در این ایام رهبر معظم انقلاب به عنوان سکاندار انقلاب اسلامی و ابراستراتژیست جهان فشاری زیادی را تحمل می‌کردند تا اینکه در رأس قوه قضائیه فردی قرار گرفت که حرکت او به سمت عدالت حضرت امیر(ع) بود.

او بابیان اینکه مردم در گامی دیگر حرکتی رقم زده و مجلس انقلابی را تشکیل دادند افزود: رهبر معظم انقلاب مدال انقلابی را به این مجلس اعطا کردند که این موضوع مهم مسئولیت ما را چندین برابر کرده است.

نایب رئیس دوم مجلس با اشاره به اینکه به نظرم حضور دو گروه از اقشار مختلف جامعه در مجلس یازدهم موجب شده رهبری چنین مدالی را به ما اعطا کنند گفت: در این دوره از مجلس دو گروه شامل جوانان گام دوم انقلاب و بخشی از افرادیکه که سال‌ها در کشور کارهای سنگین اجرایی کردند حضور دارند به گونه‌ای که امروز در مجلس یازدهم  ۹وزیر، ۱۱ استاندار و تعدادی از سفرا، معاون رییس جمهور و غیره به عنوان نمایندگان مردم حاضر هستند.

این مجلس  با بیان اینکه در این دوره علاوه بر دو گروه ذکر شده تعدادی از نمایندگان حضور دارند که سابقه نمایندگی در چهار یا پنج دوره مجلس را دارند، عنوان کرد: شهادت می‌دهم در هیئت رئیسه هم و غم ما این است که چگونه می‌توانیم هرچه بهتر سربازی رهبر انقلاب و نوکری مردم را بکنیم.

نیکزاد با بیان اینکه دغدغه ما این است کاری اثر گذار در عرصه بهبود معیشت و زندگی مردم انجام دهیم، مطرح کرد: معتقدم تا زمانیکه تربیت توحیدی نبوده و فرهنگ درست نشود بعید است افرادی مانند سلیمانی داشته باشیم که اگر داشتیم مشکلات حل میشد بنابراین تلاش مااین است که اثرگذار در این بخش  باشیم.

او با اشاره به اینکه با شکل گیری  مجلس یازدهم مقرر شد هر کمیسیون چند کار مهم را در دستور کار خود قرار دهد، بیان کرد: در این راستا

 کمیسیون امنیت ملی با قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران از عزت ملت ایران دفاع کرده و هیچ گونه پشیمانی نیز ندارد.

نایب رئیس دوم مجلس با اشاره به دیگر برنامه‌های کمیسیون‌های فعال در مجلس مانند کمیسیون فرهنگی، عمرانی و صنایع  افزود: در بخش اصل 44 واقعیت این است که بدون تعصب به هر استانی که سفر کرده و مسئله واگذاری‌ها را بررسی کردیم دیدیم بیت المال را به غارت برده‌اند.

نیکزاد درباره فردی که کارخانه هفت تپه را تملک کرده بیان کرد: طبق گفته معاونت اطلاعات سپاه پاسداران این فرد ابر کیس ارزی کشور است همان فردی که یک میلیارد و ۴۰۰میلیون دلار گرفت و کاری نکرد؛ یقین بدانیداین فرد به این کارخانه نیز رحم نخواهد کرد کما اینکه امروز تولیدات هفته تپه از هفتاد هزار تن به کمتر از چهار هزار تن کاهش یافته است.

اودرباره وضعیت کشت و صنعت مغان نیز مطرح کرد: امام (ره) در مقطعی فرموده بودند اگر این مرکز به درستی اداره شود می‌تواند نیاز کل کشور را تأمین کند آن وقت چنین مرکزی را به ثمن بخس واگذار کردند.

نایب رئیس دوم مجلس بیان کرد: در بخش بودجه نیز اگرچه دولت می‌گفت وابستگی کشور به نفت را به ۲۳ درصد رسانده است، اما در واقعیت با برخی اقدامات دولت در بودجه ۱۴۰۰ این بخش به بیش از ۴۵ درصد می‌رسید.

این مسئول  با اشاره به اقدام مجلس برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و بازی دولت در این بخش عنوان کرد:  ارز ۴۲۰۰ تومانی برای مردم ارزانی به وجود نیاورده است چرا که طبق آمار رسمی تورم کالا‌های اساسی بیش از کالا‌های غیر اساسی که با ارز آزاد وارد کشور شده‌اند بوده است.

نیکزاد با بیان اینکه نظر مجلس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و تعیین نرخ ۱۷۵۰۰ تومان برای ارز، قرار دادن ریال در برابر دلار نبود اظهار داشت: مجلس می‌خواست ما به تفاوت این دو نرخ را به صورت نقدی یا بن کارت در اختیار مردم بگذارد که محقق نشد.

 اوبیان کرد: در بودجه ۱۴۰۰ توسط مجلس از تولید به معنای واقعی کلمه حمایت شده و بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان برای تولید و اشتغال در تبصره ۱۸ قرار داده است کما اینکه در بخش محرومیت زدایی نیز ۲۰ هزار میلیارد تومان اختصاص داده است.

نایب رئیس دوم مجلس با بیان اینکه مجلس در بخش قرض الحسنه و خانواده‌هایی که فرزند سوم به دنیا می‌آورند ۱۸ هزار میلیارد تومان اختصاص داده است گفت: جمع اعتبار این سه بخش ۷۵ هزار میلیاد تومان است که در اختیار دستگاه‌ها قرار می‌گیرد.

او افزود: تلاش مجلس این است در تمامی عرصه‌ها همداره همواره سرباز رهبر معظم انقلاب و یاری دهنده انقلاب باشد همچنین به معنای واقعی کلمه دولت را یاری کند.

نیکزاد با تشریح اقدامات مجلس برای بهبود معیشت مردم مطرح کرد: واقعیت این است تا وقتی تفکر انقلابی و مدیریت جهادی در جامعه حکمفرما نشود بعید است کار به سرانجام برسد.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع نمازگزاران شهرک فرهنگیان  هم گفت: شرایط فرهنگی و اجتماعی و سیاسی جامعه روزگار قبل از بعثت ر‌وزگار جاهلیت بود و از انسانیت، مروت و بخشندگی بهره‌ای نداشتند و بیشتر به دنبال این بودند مطرح شدن و منفعت بودند.

او ادامه داد: کسانی که در حکومت دینی مسئولیت دارند بدانند باید شب را از روز نشناسند وبرای آباد کردن دنیای مسلمانان باید تلاش مضاعف داشته باشند.

نیکزاد بیان کرد: هدف انقلاب اسلامی این بود که فضای تربیت رشد و توسعه علم و فناوری را داشته باشد.

او اظهار داشت: مجاهدت علمی و دفاعی اگر نبود مجاهدت علمی طهرانی مقدم‌ها نبود ما امروز نمی‌توانستیم با موشک نقطه زن از خودمان دفاع کنیم.
این مسئول ابراز داشت: در سپهر مجاهدان دفاعی سردار سلیمانی، همدانی و باکری دست به دست هم دادند تا در سپهر سیاسی و مقاومت استوار باشیم.


انتهای پیام/ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.