نبود بازارچه‌های عرضه میوه و تره بار دلیل گرانی میوه در استان

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان گفت : یکی از دلایل گرانی میوه و تره بار در استان عدم وجود بازارچه های عرضه میوه و تره بار در سطح استان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی تشنه دل رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان درباره علل گرانی میوه و عرضه آن‌ها در شب عید، گفت: در استان سمنان قیمت متوسط میوه و تره بار نسبت به استان‌های همجوار بالاتر است که یکی از مهمترین دلایل آن عدم بازارچه‌های عرضه میوه و تره بار در سطح استان محسوب می‌شود که طی مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان این موضوع توسط شهرداری‌ها در دست اقدام است.

او با اشاره به عدم کمبود اقلام، افزود: برای حفظ آرامش بازار و کنترل قیمت‌های کالا‌های اساسی و اولویت دار در ایام پایانی سال، سهمیه‌ای بر اساس سرانه جمعیت به استان‌ها اختصاص داده شده است.

رئیس سازمان صمت استان سمنان ادامه داد: در استان سمنان نیز کالا‌هایی از قبیل برنج، شکر، گوشت قرمز منجمد، گوشت مرغ منجمد در حال جذب و ذخیره سازی است که در ایام نوروز در سطح بازار استان عرضه شود.

تشنه دل با بیان اینکه ذخیره سازی ۷۵۰ تن میوه شامل ۵۰۰ تن پرتقال و ۲۵۰ تن سیب درختی در استان انجام شده است که از تاریخ ۲۷ اسفندماه توزیع آن توسط مراکزی که مشخص خواهد شد آغاز می‌شود، بیان کرد: تقاضای کاذب از سوی مصرف کننده برای برخی کالا‌های اساسی از جمله گوشت مرغ و روغن باعث کمبود این کالا‌ها در سطح عرضه می‌شود.

او با بیان اینکه کمبود مواد اولیه و مواد ضروری تولید، مهمترین عامل کمبود و گرانی برخی کالا‌های اساسی از جمله مرغ، تخم مرغ و روغن است، گفت: تاثیر پذیری مستقیم و غیر مستقیم برخی کالا از نرخ ارز عامل دیگری در جهت افزایش قیمت برخی کالا‌ها است.

رئیس صنعت معدن استان سمنان با بیان اینکه در سال ۹۹ بالغ بر ۶۰ هزار مورد بازرسی از واحد‌های صنفی استان انجام شده و متخلفان به مراجع ذی ربط معرفی شده اند، تاکید داشت: طرح نظارتی نوروز ۱۴۰۰ نیز از ۱۵ بهمن ماه آغاز شده و بازرسان سازمان در ایام نوروز و پایانی سال بازار کالا و خدمات خصوصا کالا‌های اولویت دار در این ایام را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند.

انتهای پیام / گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.