به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور غذایی ساده رول شام زیر برای طول یک هفته مناسب است، اما من آن را بیشتر برای تعطیلات آخر هفته میپزم. این نانها بسیار نرم و لطیف و خوشمزه هستند.
در این دستور العمل میتوانید ۱۲ رول درست کنید، اگر میخواهید تعداد بیشتری تهیه کنید میتوانید میزان آن را ۲ یا ۳ برابر کنید.
مواد لازم برای تهیهی رول شام:
آرد همه منظوره ۲-۲ ونیم فنجان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
مخمر خشک فوری ۲ چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب گرم ۳ چهارم فنجان
کره خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه رول شام:
در کاسهی مخلوط کن، ۱ فنجان آرد، شکر، مخمر، نمک و آب را مخلوط کنید.
۲ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و آن را به مخلوط اضافه کنید. همه را با هم خوب مخلوط کنید تا مخلوط تان یکدست شود.
مقدار بیشتری آرد را اضافه کنید تا خمیر خیلی چسبناک نباشد، اما همچنان حالت چسبندگی داشته باشد. در این مرحله باید فقط خمیر را از کنارههای کاسه تمیز کنید.
یک کاسه را چرب کنید و خمیر را در ظرف قرار دهید. روی آن را بپوشانید تا بالا بیاید و حجم آن دو برابر شود.
وقتی اندازهی آن دو برابر شد، خمیر را از ظرف برداشته و به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر را به صورت گلوله درآورید یا گرد کنید و در ظرف پای چرب شده قرار دهید - ۹ عدد در اطراف ظرف و ۳ عدد در وسط آن قرار بدهید. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید رولها بالا بیایند تا دوباره حجم آنها دو برابر شود. این مدت حدود نیم ساعت طول میکشد.
فر را از قبل روشن کنید و روی دمای ۱۷۵ درجه قرار بدهید. سپس خمیرها را با همان ظرف پای داخل فر قرار بدهید. تا زمانی که روی آنها کمی طلایی شوند، داخل فر بپزید.
به محض پختن آن را از فر بیرون بیاورید و ۱ قاشق باقیماندهی کره را روی نانها بمالید.
نکاتی برای تهیهی رول شام کامل:
• نیازی نیست از میکسر استفاده کنید! این کار کاملاً با دست قابل انجام است. در واقع، خیلی خوب است که بتوانید خمیر را حس کنید تا آرد زیادی اضافه نکنید.
• مقدار استفاده از آرد متفاوت است. از کم شروع کنید و آرد را به صورت کم کم اضافه کنید. خمیر شما نباید خیلی چسبناک باشد، زیرا در این صورت نمیتوانید آن را به صورت رول درآورید، اما خمیر باید همچنان چسبناک باشد.
• میتوانید به جای مخمر فوری از مخمر خشک فعال استفاده کنید. من پیشنهاد میکنم قبل از شروع افزودن مواد اضافی، مخمر را برای چند دقیقه در آب حل کنید تا فعال شود.
میتوانید تعداد رولهای خمیر را بیشتر کنید و یا کمتر کنید، اگر تعداد رولها را بیشتر کردید، اندازههای آن کوچکتر میشود و اگر تعداد آنها کمتر بود مسلما سایز آنها بزرگتر میشود. فقط چیزی که خیلی مهم است این است که اندازهی رولها یکی باشد.
• میتوانید این میزان را ۲ برابر کنید و آن را در دو ظرف پای قرار بدهید.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/