در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پنه بامیه را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
روغن مایع...... ۱ قاشق سوپخوری

پیاز خلالی کرده .... ۱ عدد

سیر له کرده....۱ حبه

گوجه‌فرنگی پوره کرده......۴ عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگی......۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل ...... به میزان لازم

پاپریکا...... ۱ قاشق چایخوری

اُرگانو ..... ۱ قاشق چایخوری

شکر.... ۱ قاشق چایخوری

بامیه‌ی ریز..... ۲۰۰ گرم

ماکارونی شکل‌دار..... ۲۰۰ گرم

روش‌تهیه

ابتدا در تابه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل، پاپریکا، اُرگانو و شکر را اضافه کنید و ۵ دقیقه سس را بپزید. سپس بامیه را به آن بیفزائید و صبر کنید تا بامیه بپزد. حالا ماکارونی را در آب جوش و نمک بپزید و بعد در آبکش بریزید. اکنون ماکارونی را با سس و بامیه مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و رویش اُرگانو بپاشید.

خواص پاپریکا

پاپریکا یا فلفل دلمه‌ای منبع خوبی از ویتامین C است مصرف مرتب فلفل

دلمه ای‌در رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.

منبع: شور  و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.