به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی بوندی لادو از شیرینیهای سنتی کشور هند است که برای تهیه آن از انواع مختلف آرد میتوانید استفاده کنید. با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه بوندی لادو
دو و نیم فنجان آرد نخودچی
یک و یک سوم فنجان شکر
یک چهارم فنجان شیر
رنگ نارنجی در صورت نیاز
روغن حیوانی جهت سرخ کردن
۱ قاشق غذاخوری هل سبز رنگ
۱۰ عدد خلال بادام (تعداد به خودتان بستگی دارد)
۱۰ عدد خلال پسته (تعداد به خودتان بستگی دارد)
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه بوندی لادو
داخل قابلمهای سه فنجان آب ریخته شکر را به آن اضافه کرده بگزارید آب جوشیده شکر حل شده شربت با غلظت موردنظر بدست آید به آن شیر را اضافه کرده هنگامی که کف شیر بالا آمد زیر گاز را خاموش نموده به داخل شربت حاوی شیر رنگ نارنجی رنگ را درصورت تمایل اضافه کرده شربت را به کناری بگذارید.
خمیر نازکی را از ترکیب مواد گفته شده در بالا یعنی آرد نخودچی همراه با ۳ فنجان آب تهیه نمایید. درصورت تمایل به این مواد نیز میتوانید رنگ اضافه نمایید. خمیر بایستی روان باشد.
روغن حیوانی به مقدار کافی داخل ظرف گودی گرم کرده یک کقگیر سوراخ سوراخ (صافی کفگیری سوراخ سوراخ) در اندکی بالاتر از روغن نگه داشته اندکی خمیر روی آن ریخته به سرعت خمیر را از بین سوراخها عبور داده تا بوندیسها (خمیرهای کوچک گلولهای شکل) ایجاد شود بوندیسها را به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ نمایید.
بوندیسها را با به کارگیری کفگیر خارج کرده روغن آنها با قرار دادن روی حوله کاغذی گرفته سپس داخل شربت بریزید. هنگامی بوندیسها تمامی شربت را به خود جذب کردند هل را نیر به داخل ظرف حاوی بوندیسها اضافه کرده به آرامی هم بزنید.
بوندیسها را به تعداد دلخواه به قسمتهایی جدا کرده با دستتان آنها را گرد کرده به شکل لادو در آورید.
لادوها را با خلال پسته یا خلال بادام و یا هردو تزئین نموده بگزارید خنک شده سپس بسته بندی نمایید.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/