به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، روشنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : خوشبختانه در حال حاضر تعداد موارد بستری در اثر ابتلا به کرونا در بیمارستانهای استان تقریبا ثابت است و وضعیت نسبتا خوبی در استان داریم.
او گفت : با توجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروزی این احتمال که آمار بیماران کرونا در اواخر اسفند یا در فروردین ماه افزایش یابد دور از انتظار نخواهد بود.
روشنی افزود : بنابراین باید در ایام عید نوروز آمادگی لازم در بیمارستانها و به ویژه بیمارستان شبکهها باید وجود داشته باشد و برنامه کاری پزشکان مقیم، آنکال و اورژانس در بیمارستانها در این ایام در اسرع وقت به معاونت درمان ارسال گردد.
او افزود : مسئولین در بیمارستانها باید حضور فعال داشته باشند، حضور پزشک متخصص در روزهای تعطیلات نوروز در بیمارستانها الزامی است و تمام بخشها باید فعال باشند.
روشنی ادامه داد : فعالیت پرسنل باردار در بخشهای کرونایی ممنوع است و مسئولان بیمارستان باید به این مسئله توجه ویژه داشته باشند. در روزهای تعطیلات در بخشهای مختلف بیمارستان باید از ترکیب پرسنل باتجربه و پرسنل جدید باید بهره گرفته شود تا مشکلی در ارائه خدمات مطلوب به بیماران ایجاد نشود.
او افزود : در ایام تعطیلات نوروز دانشکده دندانپزشکی و کلینیک دندان پزشکی شهید فتاحی نیز صبح تا ظهر آماده ارائه خدمات لازم به شهروندان است. کلینیکهای خصوصی دندانپزشکی فعال خواهند بود.
روشنی گفت : مرکز ترومای بیمارستان آیت اله طالقانی با تمام توان در ایام تعطیلات آماده فعالیت خواهد بود، در صورت نیاز در بیمارستان امام رضا (ع) امکان پذیریش موارد تروما در روزهای نوروز وجود دارد.
او گفت : با توجه به اینکه ذخایر خون در استان در روزهای پایانی سال کاهش یافته است از پرسنل و کادر درمان میخواهم برای نجات جان بیماران نیازمند به خون و فرآوردههای خونی پیش قدم شوند و خون خود را اهدا کنند.
شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : استان کرمانشاه در اجرای طرح شهید سلیمانی بسیار موفق عمل کرده است و از ابتدای طرح تاکنون کارهای بسیار خوبی در راستای مقابله با کرونا انجام شده است.
او گفت : بیماریابی در استان به صورت فعال در حال انجام است و حتی بیش از موارد انتظار بوده است.
روشنی افزود : انجام تعداد تستهای رپید و پی سی آر در استان به ازای هر بیمار مبتلا به کرونا حدود ۲۰ مورد است و این در حالی است که در دستورالعمل کشوری به ازای هر مورد مثبت باید ۱۰ مورد تست پی سی آر یا رپید از اطرافیان بیمار به عمل آید.
او افزود: با توجه به شرایط موجود تعداد تست رپید در شهرستانها نیز افزایش یابد تا نتایج مطلوبی در راستای کنترل بیماری کووید و مقابله با آن بدست آید.
محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با زحمات همکاران دانشگاه و کادر بهداشت و درمان و با مدیریت رئیس دانشگاه استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
او گفت : وسائل حفاظت فردی به بیمارستانها تحویل گردیده است. درخواستهای دارویی بیمارستانها باید قبل از اتمام داروی ذخیره شده و تهیه و ارسال به موقع داروها به معاونت غذا دارو ارائه شود.
روشنی افزود : شرکتهای پخش دارو در ایام تعطیلات نوروز فعال هستند.
او افزود : دستگاههای اکسیژن ساز در شهرستانهای سنقر و سرپل ذهاب باید در کوتاهترین زمان ممکن نصب و راه اندازی شود.
روشنی گفت : بازدید و نظارت بر کارخانههای تولید مواد غذایی و کالاهای سلامت محور استان در ایام نوروز باید مد نظر قرار گیرد .
انتهای پیام/د