حاجی زاده افزود: زلزله همواره تبعات داشته و در کوران بحرانها همواره نقایص و کمبودهایی وجود دارد که غیر طبیعی نیست.
او بیان کرد: در همان دقایق اولیه زلزله به همراه حسین کلانتری استاندار و مسئولان امدادی در منطقه حضور داشتیم و کار برای ساخت سی سخت از همان دقایق آغاز شد و اجازه ندادیم کارها روی هم جمع شود.
حاجی زاده گفت: بازسازی اصولی دارد که سعی کردیم با حضور همه دستگاههایی که بر کار بازسازی نظارت دارند کار را به صورت اصولی آغاز کنیم در همان بدو امر کمیته بازسازی و آوار برداری تشکیل شد اجازه فوت وقت را برای ساختن دوباره شهر سی سخت ندادیم.
معاون عمرانی استاندار با بیان اقداماتی که تنها پس از چند روز از زلزله سیسخت اجرا شده، بیان کرد: تاکنون هزار پرونده تشکیل شده چند صد وام بلاعوض پرداخت و پرونده ۲۰۰ نفر هم به شهرداری رفته است.
او با بیان اینکه هیچ مسئولی در این قضیه کم کاری نکرده و فرمانده اصلی میدان یعنی استاندار به صورت شبانه روزی پای کار بوده است افزود: البته نواقصاتی هم هست که به فکر برطرف کردن آنها هستیم.
حاجی زاده به برخی انتظارات اشاره کرد و گفت: کیفیت ساخت و سازها برای ما بسیار مهم است کمیته نظارت فنی را بر همین اساس تشکیل دادیم که مدیرکل فنی و دفتر فنی شهرداری و بنیاد مسکن و نظام مهندسی و مدیرکل شهری بر آن نظارت میکنند.
او با بیان اینکه قرار است آزمایشگاه آب و خاک هم مستقر شود افزود: به هیچ روی کیفیت ساخت و ساز در سیسخت فدای سرعت نمیشود، اما کار هم باید شتاب داشته باشد چرا که رئیسجمهور دستور تا آخر تیرماه را داده است.
معاون عمرانی استاندار با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ کاری جز رسیدگی به وضعیت زلزله سی سخت و ساخت و سازها اولویت کاری استان نیست گفت: برای صدور هر چه سریعتر پروانهها خودمان بالای سر کار هستیم و گفتهایم که باید بر نوع مصالح هم نظارت جدی شود هم در بنا و هم در نما باید از مصالح مقاوم استفاده شود.
او با بیان اینکه در این شهر یک سری مصالح اصلا جواب نمیدهد به بازدید خود از هتل دال دنا و میزان خرابیهای آن اشاره کرد و افزود: وقتی از سفال سبک در ساخت و ساز استفاده میشود و سیمان روی آن قرار میگیرد مشخص است که چنین مشکلی هم با زلزله به وجود میآید.
انتهای پیام/س