مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که آیا خودروهای برقی موجب فرسودگی شبکه برق کشور میشوند یا خیر؟ گفت: این خودروها به صورت تدریجی راه اندازی میشوند و ما متناسب با توسعه این خودروهای برقی و مراکز ایستگاه شارژ زیر ساختهای آنها را فراهم میکنیم.
او ادامه داد: به طور کلی این خودروها از نظر اقتصادی به صرفه هستند و این خودروها به صورت شبانه و زمانی که بار مصرفی کمتر است، شارژ میشوند و بنابراین فشاری به شبکه برق کشور وارد نمیکنند.
بیشتر بخوانید
سخنگوی صنعت برق کشور بیان کرد: ما آمادگی این را داریم که با بخش خصوصی برای راه اندازی ایستگاههای شارژ همکاری لازم را داشته باشیم.
رجبی مشهدی افزود: در حال حاضر ما در کشور دو ایستگاه شارژ یکی در برج میلاد تهران و یکی هم در مشهد راه اندازی کردهایم، اما در کل باید خودرو و موتورسیکلتهای برقی افزایش پیدا کنند.
به گفته این مقام مسئول در حوزه تولید خودروهای برقی در کشور مشکلی وجود ندارد.
سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به مزیتهای استفاده از برق به جای سوخت فسیلی در سبد سوخت و انرژی کشور گفت: براین اساس آلودگیهای هوا برطرف میشود و خطر آتش سوزی خطوط گاز که ممکن است در حوادث موجب آتش سوزی شود از بین میرود و در نتیجه مصرف سوخت کاهش مییابد.
رجبی مشهدی در پایان با بیان اینکه امیدواریم این طرح تحقق یابد تا کشور بتواند از مزیت صنعت برق استفاده کند، یادآور شد: بخشی از زیرساختها برای این پیشنهاد آماده شده و بخش دیگر هم باید ایجاد شود.
انتهای پیام/
من می ترسم ،
اگر وسط جنگل بودم چه کار باید بکنم ؟
شما بهتره چنتا مقاله بخونید. قدرت موتور اینجا ملاکه و خودروهای برقی با قدرت موتور بالا الان موجود هست که از خودروهای ایرانخودرو سایپا قدرتمند تر هستن