مدیر عامل اتحادیه دام سبک قیمت تمام شده دام را تابع نرخ علوفه دانست و گفت: ۷۵ درصد هزینه‌های دامداری مربوط به خوراک است.

افشین دادرس مدیر عامل اتحادیه دام سبک در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش چشمگیر مصرف گوشت در بازار خبر داد و گفت: با گسترش ویروس کرونا، تعطیلی هتل‌ها، رستوران‌ها و مراکز گردشگری در فصل بهار و تابستان، تقاضا برای خرید گوشت به شدت کاهش یافت، هم اکنون با باز شدن رستوران‌ها و تالار‌ها قدرت اقتصادی مردم ضعیف شده است که تمامی این عوامل موجب شده مصرف گوشت در بازار به شدت کاهش یابد.


بیشتر بخوانید


او با بیان اینکه قیمت تمام شده دام زنده به علوفه بستگی دارد، افزود: ۷۵ درصد هزینه‌های دامداری مربوط به خوراک است که با افزایش یا کاهش نرخ نهاده‌های دامی بالا و پایین می‌رود.

دادرس ادامه داد: در حال حاضر دامداران به علت نبود کشش بازار متحمل زیان هستند چرا که امکان عرضه دام با نرخ واقعی وجود ندارد.

قیمت هر کیلو لاشه ۱۲۰ هزار تومان

مدیر عامل اتحادیه دام سبک با بیان اینکه قیمت گوشت در کشتارگاه ملاک است، گفت: قیمت کنونی هر کیلو لاشه درب کشتارگاه ۱۲۰ هزار تومان است که با احتساب ۱۰ درصد سود در خرده فروشی‌ها باید عرضه شود.

به گفته این مقام مسئول تعدد وجود واسطه و دلال و قیمت اجاره بها موجب شده که گوشت با نرخ‌های بالاتری در سطح شهر عرضه شود.

دادرس در پایان قیمت هر کیلو دام زنده را ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به پایان فصل تولید، پشتیبانی امور دام باید از ذخایر خود اقدام به توزیع نهاده کند که با این وجود بازار گوشت نوسانی در ایام‌ پایانی سال نخواهد داشت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار