به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک نوع غذای کاملا گیاهی وبسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنم حتما یک بار آن را تهیه کرده ومیل بفرمایید.
عدس خود دارای آهن وپروتئین میباشد واین غذا نیازی به گوشت ندارد.
مواد لازم
بادمجان متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
عدس سبز ۱ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
رب انار۱ قاشق غذا خوری
نعنا خشک۲ قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
یک عدد پیاز متوسط خلال شده را با مقداری روغن داخل قابلمه سرخ میکنیم. بادمجان نگینی خرد شده را به آن اضافه میکنیم، مقداری ادویه وپودر فلفل وزردچوبه را اضافه وتفت میدهیم.
سپس گوجه فرنگی خرد شده و ترجیحا پوست گرفته شده را به آن اضافه میکنیم وخوب تفت میدهیم. سپس عدس سبز پخته شده را به همراه آب آن به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم.
سر قابلمه را میگذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه مواد خوب پخته شوند. بعد از اینکه مواد ما به خوبی پخته شدند قابلمه را از روی حرارت برداشته وبا گوشتکوب روی آن میزنیم تا بادمجان وگوجه فرنگی وعدس به خوبی له شوند.
سپس مجدد آن را روی حرارت گذاشته و مقداری رب انار به آن اضافه میکنیم. بعد از مدت ۱۵ دقیقه غذا آماده است. یک پیاز دیگر را جداگانه سرخ میکنیم برای تزیین. نعنا داغ هم آماده میکنیم. مقداری کمی از این دو مواد را برای طعم غذا خوشمزهتر شود.
سپس غذا را داخل ظرف اصلی میریزیم وبا نعنا داغ وپیاز سرخ کرده تزیین میکنیم.
نکته:
* هنگامی که عدس کاملا پخته شد، مقدار ۱ إلی ۲ قطره آبلیمو به درون آن بچکانید تا آهن آن آزاد وقابل جذب شود.
* رب انار استفاده شده در غذا خاصیت گرم وخشک بودن بادمجان را تعدیل میکند؛ و نعنا خشک استفاده شده در غذا خاصیت سرد بودن رب انار را تعدیل میکند.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/