به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با این بخش همراه باشید تا با طرز تهیه چپلی کباب افغانی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کباب چپلی
گوشت گوساله نیم کیلو کوفته شده
چهار عدد پیاز
چهار عدد کچالو
پنچ دانه سیر
دو عدد مرچ تازه
گشنیز تازه به مقدار لازم
یک کاسه ماست خوری آردتر میده (سفید)
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مصاله چپلی کباب، زنجبیل یک قاشق چای خوری
روغن و آب به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه کباب چپلی
ابتدا پیاز، کچالو، سیر، گشنیز، داخل مکسربریزید و خوب مکس ویا مخلوط کنید. بعد داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و گوشت را هم اضافه کنید. بعد زردچوبه، فلفل، نمک، مصاله، چپلی کباب، و یک قاشق چایخوری زنجبیل اضافه کنید. بعد مواد مخلوط کنید و آردتر میده کم کم اضافه کنید تا جای که لازم هست. وقتی مواد آماده شد. روغن را داخل تخم پز بریزید؛ و روی شعله بگذارید. سرخ شود. وقتی روغن سرخ شد با دست خود کمی مواد را گرفته و بشکل دایره در بیاورید؛ و با روغن سرخ کنید. یک طرف چپلی کباب که سرخ شد.
بعد طرف دیگر آنرا سرخ کنید. وقتی سرخ شد، اول دو دانه دستمال کاغذی یا نان خشک روی ظرف مورد نظر خود بچینید و بعد چپلی کباب را بگذارید. تا روغنش گرفته شود. با کاهو، باردنگ، بادنجان رومی، میتوانید تزیین کنید.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/