رئیس دادگستری زرند گفت: مدیری که به دلایل شخصی یا سیاسی، کار ارباب رجوع را به تاخیر بیندازد، مرتکب جرم شده است که دستگاه قضایی با آن برخورد می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجت الاسلام محمدی رئیس دادگستری شهرستان زرند در دیدار با تعدادی از مدیران شهرستان زرند ضمن قدردانی از مدیران انقلابی، وظیفه شناس، قانونمند و قانونمدار گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، پذیرفته نیست که یک مدیر به دلایل شخصی یا سیاسی کار ارباب رجوع را بر خلاف مقررات انجام ندهد یا حتی به تاخیر بیندازد و این موضوع یک جرم محسوب می‌شود.

او با اعلام اینکه به کسی که در انجام وظایفش، سلیقه‌ای عمل می‌کند یا ترک فعل کرده و کار مردم را معطل می‌کند، نباید مسئولیت داد، افزود: سیاست دستگاه قضایی و در راس آن آیت الله رئیسی مقام عالی ریاست دستگاه، مقابله با اینگونه موارد است که خوشبختانه در شهرستان زرند بسیاری از ادارات به وظایف خود عمل می‌کنند و معدود دستگاه‌هایی هم که در انجام وظیفه تعدی یا کوتاهی می‌کنند، بدانند که رفتار دستگاه قضایی با این نوع افراد بسیار سخت خواهد بود.

رئیس حوزه قضایی زرند با تاکید بر حل مشکلات و رفع بروکراسی‌های اداری که سبب دلزدگی و دلسردی مردم و سرمایه گذاران می‌شود، تصریح کرد: دستگاه قضایی شهرستان خود را خدمتگزار مردم می‌داند و حامی مدیران انقلابی است.

حجت الاسلام محمدی بیان داشت: در بحث حمایت از سرمایه گذاری‌ها هم به دلیل اینکه تاثیرات عمیقی در تحقق اقتصاد مقاومتی مد نظر امام خامنه‌ای (مدظله العالی) دارد، بسیار جدی هستیم و آماده رفع مشکلات و موانع تولید هستیم و این کمک به دستگاه اجرایی برای از بین بردن مشکلات عامه مردم است.

در ادامه این نشست برخی از مدیران به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و از توجه دستگاه قضایی به رفع موانع تولید قدردانی کردند.

محمد اسلامی رئیس میراث فرهنگی زرند هم با بیان مشکلات فراوان فعالان گردشگری و صنایع دستی و مشاغل خانگی در دوران کرونا و فشار شدید اقتصادی که بر فعالان این بخش‌ها وارد شده است، گفت: جامعه بوم گردی‌ها و مجموعه‌های گردشگری و مجتمع‌های پذیرایی بیشترین آسیب را متحمل شده اند، اما در بحث صنایع دستی علی رغم تمام مشکلات، صنعتگران این بخش همچنان پرشتاب به تولید می‌پردازند و به دلیل برگزار نشدن نمایشگاه‌های صنایع دستی کار عرضه و فروش با مشکلاتی روبرو است.

او افزود: بسیاری از فعالان این بخش به دلیل نداشتن آشنایی کافی با فضای مجازی و یا ناتوانایی در بحث فروشگاه‌های آنلاین با فروش تولیدات خود مشکل دارند و ما خواهان برپایی بازارچه دائمی صنایع دستی دررشهرستان هستیم که این امر وفق قانون بر عهده‌ی شهرداری‌ها است.

اسلامی همچنین خواستار مراعات حال وام گیرندگان بخش گردشگری و صنایع دستی از سوی بانک‌ها شد و تصریح کرد: همان گونه که قبل از دوران کرونا وام گیرندگان این بخش‌ها تمام اقساط خود را پرداخت می‌کردند باید در این شرایط سخت بانک‌ها مراعات حالشان را کنند و مطمئن باشند که این دوران سخت هم به اتمام می‌رسد و دوباره روز‌های خوب گردشگری و صنایع دستی از راه می‌رسد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.