به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،فرخ جلالی مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری تبریز گفت:از نظر سازمان آرامستانهای شهرداری تبریز بین بلوکهای مختلف هیچگونه تفاوتی وجود ندارد و برای هرکدام به یک میزان خدمات رسانی میشود.
او با اشاره به اینکه بلوک ۶۵ و فاز ۲ بلوک ۵۷ جلوتر از سایر بلوک تازه تاسیس ساماندهی و کف سازی شده اند افزود:در طراحی بلوکهای جدید، کاشت نهال و درخت به گونهای دیگر پیش بینی شده به طوریکه گرداگرد هر بلوک را فضای سبز تشکیل خواهد داد.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری تبریزبا اشاره به استفاده از قبور بتونی پیش ساخته در بلوکهای دوطبقه تاکید کرد: به دلیل پیوستگی دیوارههای بتونی به یکدیگر، امکان کاشت درخت و درختچه بالای قبور امکانپذیر نیست و در صورت کاشت و پیشرفت ریشه درختان، منجر به تخریب قبور در درازمدت میشود.
فرخ جلالی همچنین با اشاره به مشکلات ناشی از نصب سنگهای مرتفع، سازههای فلزی و سایر المانهای نامتعارف گفت: انسداد مسیر و ایجاد مشکل برای شهروندان به ویژه سالمندان در هنگام تردد بین قبور یکی از عوامل نارضایتی و شکایت از المانهای نامتعارف در آرامستانها محسوب میشود؛ ضمن اینکه با وجود تابلوهای راهنمای بلوک، ردیف و شماره قبر، ادعای پیدا نکردن آرامگاه مورد نظر چندان منطقی و عقلانی نیست!
به گفته او در بلوکهای جدید اغلب آرامستانهای کشور، قبور به صورت پیوسته طراحی شده و فضای سبز دور هر بلوک را فرا میگیرد.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری تبریز با اشاره به لزوم تحقیق در خصوص صحت و سقم ادعاهای مطرح شده توسط افراد مختلف پیش از انتشار اخبار یادآور شد: با وجود تلاش همکاران برای ارائه خدمات بهینه و افزایش رضایتمندی شهروندان، انصاف نیست با خبرسازیهای نادرست خاطر بازماندگان متوفیان را مکدر سازیم.
گفتنی است چندی پیش نیز برخی افراد نا آگاه با فیلمبرداری از پروژه کف سازی قبور،از آن به عنوان سرقت سنگ قبر در وادی رحمت یاد کرده بودند!
انتهای پیام/