
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فردین مرادی رئیس دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی تامین اجتماعی کردستان اظهار کرد: با اجرایی شدن طرح نسخههای الکترونیک در کشور هم اکنون شاهد صدور روزانه بیش از شش هزار نسخه الکترونیک در استان هستیم.
مرادی گفت: اجرای نسخههای الکترونیک چندین ماه است که در مراکز درمانی و ملکی تأمین اجتماعی استان اجرایی شده است و کردستان جزو استانهای پیشرو در این خصوص است.
او افزود: هدف اصلی سازمان صدور نسخه الکترونیک است و باید مطب همه پزشکان امکانات لازم را فراهم کنند چرا که سامانه ما آنلاین و رایگان است.
مرادی بیان کرد: درمانگاههای دانشگاهی معمولاً با مشکل مواجه شده اند لذا برای رفع این مشکل ما به آنها توصیه کرده ایم که اگر شخصی مراجعه کرد و دفترچه تأمین اجتماعی همراه نداشت با دریافت کد ملی بیماران اقدام به پذیرش کنند.
او اذعان کرد: عدم شناخت کارکنان مراکز درمانی و پذیرش تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی موجب این ناهماهنگی و نارضایتی مردمی شده است و امیدواریم که مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با آشنا کردن کارکنانشان ما را در اجرای این طرح یاری کنند.
مرادی اظهار کرد: در ۲۵ بهمن ماه جاری با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در خصوص اجرای این طرح و ضرورت آشنایی کارکنان مراکز درمانی دانشگاهی در استان نامه نگاری داشته ایم و امیدواریم این نقص هم با نظارت و مدیریت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی رفع شود و همه مردم استان از خدمات الکترونیک این سامانه جامع بهرهمند شوند.
او بیان کرد: کارکنان بیمارستانها و مراکز درمانی تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی هنگام پذیرش بیماران مراکز با درج کد ملی آنها در سامانه برخط به آسانی میتوانند به تحت پوشش قرار گرفتن فرد مراجعه کننده پی ببرند و یا با شماره گیری کدهای در نظر گرفته شده توسط تلفن همراه برای این طرح، استحقاق فرد مراجعه کننده را در کمترین زمان ممکن مشخص کنند.
انتهای پیام/ع