به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سید سجاد هاشمی رئیس هیات مدیره شهرک صنعتی عباس آباد اظهار کرد:اگر سال۱۳۷۶ در محل فعلی شهرک صنعتی شمس آباد حضور پیدا میکردید خبری از آبادی و صنعت نبود، اما امروز در این منطقه هزار و ۴۰۰ واحد فعالیت دارند و تولیدات این شهرک صنعتی در تمام کشور و خارج از مرزها توزیع میشود.
او با تاکید بر مشکلات تولیدکنندگان گفت: باید تمام هزار و ۴۰۰ واحد فعال در این شهرک صنعتی به سطوح عالی تولید برسند. تحریمهای استکبار جهانی فشار زیادی را به تولیدکنندگان اعمال کرده است اما ما ایستادیم و به تولید ادامه می دهیم. ما تولید را حجت شرعی بر خودمان میدانیم.
هاشمی گفت: ما با دو جبهه در حال جنگ هستیم که یکی استکبار جهانی و دیگری مشکلات داخلی است. این مشکلات داخلی است که شرکتها را زمین گیر میکند. برخی از قوانین امروز ما به ۴۰ سال قبل مربوط است و همه درخواست ما اجرای قانون است. در عمل به جای حمایت فقط شرکتها تحت فشار قرار میگیرند. باید همانطور که با تولید کننده برخورد می شود از بخش دولت هم مطالبه گری کرد.
رئیس هیات مدیره شهرک صنعتی عباس آباد با اشاره به مشکلات مالیاتی تولید کنندهها بیان کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده صراحتا بیان کرده که باید مالیات از مصرف کننده نهایی اخذ شود اما فشار آن بر تولید کننده میافتد. طرحی که برای ۵ سال به صورت آزمایشی آغاز شد در حال حاضر ۱۱ سال است به غلط ادامه دارد. در نهایت جریمه و زیان این مشکلات تنها چیزی است که به واحدهای تولیدی میرسد.
جلوی دلالی زمین در شهرک های صنعتی گرفته شد
در ادامه پرنیان مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران گفت:امروز اولین بار دادستان تهران در شهرک صنعتی شمس آباد حضور پیدا کرده است. با تمام بروکراسیهای اداری و مشکلات موجود، به اطاعت از فرمان رهبری به میزان ۹۰ درصد ۳۰ سال گذشته برق صادر میکنیم؛ پروژههای تامین آب راه اندازی شد و۸۰۰ قرارداد راکد را تعیین تکلیف کردیم.
پرنیان تصریح کرد: اجازه دلالی زمین در شهرکهای صنعتی را به حداقل رساندیم و هر زمینی که در اختیار تولید کنندگان قرار بگیرد باید در کمتر از دو ماه وارد فرایند ساخت و ساز و تبدیل شدن به یک واحد صنعتی انجام شود.
مرجانی فعال صنعتی بیان کرد: کشوری رشد خواهد کرد که اجازه حرف زدن در آن را داشته باشیم و حضور دادستان در بین تولید کنندگان مایه افتخار ماست. ما در دورهای قطعه تولید می کردیم و ما را تحت فشار قرار دادند تا به محدوده ۱۲۰ کیلومتری نقل مکان کنیم. درست است که درآمد کشور از مالیات است، اما باید از مصرف کننده نهایی دریافت شود نه از تولید کننده. تمام فروشگاهها از مردم ارزش افزوده دریافت میکنند، اما آن را به دولت نمیدهند. حل مشکل ارزش افزوده ما را از صادرات نفت بی نیاز خواهد کرد.
او گفت: صادرات ما بین ۷ تا ۸ درصد سود دارد.
محلاتی دیگر فعال اقتصادی درباره مشکل قرارداد ها بیان کرد: فردی که تمام مطالبات خود را دریافت کرده با قولنامهای که به عنوان ضمانت در اختیار او بود برای شرکت ادعای مالکیت کرده و شرکت ما را با مشکل مواجه کرده است.
انیسی تولید کننده بیان کرد: به تشویق من بسیاری از دوستان من از آمریکا سرمایه خود را به کشور بازگردادند. بهترین کارخانه نان صنعتی را در این شهرک صنعتی احداث کردیم که روزی ۲۰ تن ظرفیت تولید داشتیم. بانکی که به عنوان شریک کنار ما بود امروز فشاری به ما اعمال می کند که تحریمها نکرده است. ۱۰ میلیارد سرمایه گذاری بانک بوده و بیش از ۲۰ میلیارد سرمایه گذاری بخش خصوصی که توسط بانک تعطیل شده است.
او ادامه داد:من ۵ سال در جلسات مختلف شرکت کردم و به نتیجه نرسیدم.
انتهای پیام/