در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی تیرامیسو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های ایتالیایی است، تلفیق قهوه و پنیر ماسکارپونه طعم دلپذیر و هیجان‌انگیزی ایجاد می‌کند. می‌توانید شیرینی تیرامیسو را به صورت کوکی‌های کوچک درست کنید و با یک دسر خوشمزه و متفاوت از مهمانان پذیرایی کنید.

طرز تهیه شیرینی تیرامیسو حرفه‌ای
کره پاستوریزه یک فنجان
شکر سه چهارم فنجان
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
آب نیشکر نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ (بزرگ) دو عدد
آرد همه منظوره دو فنجان و یک چهارم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه خامه تیرامیسو

پنیر ماسکارپونه  ۲۰۰ گرم
کره پاستوریزه  یک چهارم فنجان
شکر قنادی سه فنجان
پودر قهوه فوری دو قاشق چایخوری
دو قاشق چایخوری یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه شیرینی تیرامیسو

قبل از تهیه مواد، فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سپس کره را در کاسه‌ای ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر شکر و کره را هم بزنید تا کاملا شکر در آن حل شود.

بعد از آن که کره کاملا له و نرم شد، تخم‌مرغ‌ها، عصاره وانیل و آب نیشکر را به آن اضافه کنید و آن‌ها را هم مخلوط کنید تا مانند خامه شود.

آرد را در یک کاسه دیگر بریزید و بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید و سپس آن‌ها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس این مخلوط را آرام‌آرام به کاسه خامه اضافه کنید و در نهایت آن‌ها را هم بزنید تا مایه کیک تیرامیسو به دست آید.

درون قالب فر خود را کمی روغن بمالید. سپس مایه کیک را با قاشق به شکل کوکی‌های گرد روی قالب بریزید و با انتهای یک لیوان آغتشه به شکر، آن‌ها را روی قالب پهن و صاف کنید.

قالب را در فر بگذارید و اجازه دهید تا کیک‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر بپزند، به طوری که گوشه‌های کوکی‌ها قهوه‌ای روشن شود. سپس آن‌ها را از قالب جدا کنید و بگذارید تا خنک شوند.

در نهایت مخلوط قهوه و عصاره وانیل را به خامه، پنیر ماسکارپونه و کره به همراه شکر قنادی اضافه کنید و خوب هم بزنید. این خامه به دست آمده را روی یک لایه کیک بمالید و سپس لایه دیگری از کیک را روی آن بگذارید تا مانند یک کوکی خامه دار شود. روی لایه بالایی کیک‌ها مقداری پودر کاکائو بریزید و سپس آن‌ها را در یخچال بگذارید تا خامه خودش را بگیرد. پس از آن آماده سرو کردن خواهند بود.

این دسر خوشمزه را به همراه چای و قهوه، چای ماسالا یا انواع دمنوش می‌توانید سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.