سردار محمد حسین سپهر فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی در حاشیه این نشست گفت: سربازی وظیفه یکی از ارکان توان رزمی نیروهای مسلح و بنیه دفاعی و امنیتی کشور است و سرباز یکی از مولفههای اقتدار و عمق بخشی مردمی و عقبه نیروهای مسلح است.
وی افزود: عدهای ناآگاه و بعضا معاند میخواهند نیروهای مسلح رااز ریشه مردمی خود جدا و تضعیف کنند و شعار حرفهای شدن سربازی را میدهند در حالیکه هم اکنون ما مقررات جذب نیروی حرفهای داریم، و بر این اساس هزاران نفر نیروی پیمانی حرفهای در کنار کادر و وظیفه و بسیج مشغول اجرای ماموریت هستند.
سردار سپهر تصریح کرد: هدف قرارگاه در یک کلام رشد و تعالی سرباز است و سربازی مدرسه، دانشگاه و مرکز رشد جوان است، و ما با این هدف فاصله زیادی داریم، همه باید جهت تحقق این هدف کمک کنند.
وی افزود: ما باید سند ملی مهارت آموزی سربازان را با همکاری همه دستگاههای ذیربط تدوین کنیم. باید وضع موجود را بررسی و آسیب شناسی و وضع مطلوب را تدوین و راههای رسیدن به وضع مطلوب را احصاء کنیم.
وی افزود: در نظر است در سال ۱۴۰۰ رویداد مهارت آموزی و اشتغال سراسری برگزار کنیم، ایده ها، نظرات و پیشنهادات صاحب نظران این حوزه را بگیریم و به برترین آنها جوایز بدهیم و صندوق حمایت از اشتغال سربازان را تشکیل خواهیم داد.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی گفت: این حق سرباز است که حقوق مناسب دریافت کند و کسانی که حقوق سرباز را ندادند کوتاهی کرده اند، این حق سرباز است که بعد از خدمت از ما برای اشتغال کمک بخواهد.
وی افزود: در مراکز آموزش و یگانهای عمده باید کارگاه مجهز مهارتآموزی تشکیل دهیم و همچنین با ساخت مراکز آموزش سیار مهارت آموزی را به مناطق امنیتی و محروم خواهیم برد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
واقعاً دلیل موجهی وجود نداره که دخترها دو سال از عمرشون رو صرف خدمت در ادارات یا اماکن غیرنظامی نکنند. اگر قرار نیست سربازی برای پسرها اختیاری بشه، مطمئناً دلیلی برای سربازی نرفتن خانم ها هم وجود نداره.
خداییش چرا فقط باید پسرها به سربازی برن؟
بارها این بحث ها انجام شده و راهکار هم داده شده.
اگر واقعاً هدف از سربازی، خدمت به کشور است، دخترها هم می توانند به کشور خدمت کنند.
دخترها هم در جاهایی مثل بیمارستان ها، مدارس، ادارات و ... سربازی کنند.
واقعاً چرا فقط پسرها؟
من خودم شدیداً اعتقاد دارم باید قانون به صورت منظم و دقیق اجرا بشه. به نظر من اگه قانونی قراره اجرا بشه، باید برای همه یکسان باشه و معافیت هم فقط در شرایط خاص پزشکی یا کفالت (در صورتی که واقعاً ضروری باشه) فقط در این دو حالت باید کسری خدمت یا معافیت وجود داشته باشه.
اما میبینیم که اینطور نیست و خیلی ها که اصلاً مشکل پزشکی یا کفالت ندارند، معافیت ها و کسری خدمت های گوناگون گرفته اند. در حالیکه بعضی ها که شاید مستحق تر به معافیت باشند، باید به سربازی برن.
خُب اصلاً به قول شما سربازی خیلی خوبه؛
چرا با عزم جدی بررسی نمی کنید که اگه سربازی خوبه پس چرا این همه غایب وجود داره؟
چرا کسری خدمت به عنوان یک جایزه در نظر گرفته میشه؟؟؟
خُب اگه سربازی خوبه، باید به جای کسری خدمت، مدت سربازی اون افراد رو زیادتر کنید!!!