به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه سمبوسۀ ماهی را به شما آموزش می دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم
فیلة ماهیکپور سرخکرده ....۵۰۰ گرم
نمک و فلفل.... به میزان لازم
سیر له کرده..... ۲ حبه
گشنیز خرد کرده.... ۱۵۰ گرم
شنبلیلة خشک..... یک دوم قاشق چایخوری
پودر زیره .... یکدوم قاشق چایخوری
ادویه گراماسالا.... ۱ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا.... ۱۵۰ گرم
سیبزمینی پخته و خرد کرده ...... ۲ عدد متوسط
پیاز داغ ...... ۲ قاشق سوپخوری
خمیر فیلو یا نان لواش.... به میزان لازم
روغن سرخکردنی ... به میزان لازم
روش تهیه
فیلة ماهی را خرد کنید. آنگاه به همراه نمک، فلفل، سیر، گشنیز، شنبلیله، پودر زیره، ادویه گراماسالا، پنیر، سیبزمینی و پیازداغ در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا از خمیر فیلو مستطیلهایی به ابعاد ۲۱×۹ فراهم کنید و هر بار یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده رویش قرار دهید و مانند سمبوسه بپیچید و در روغن سرخ کنید.
خواص ماهیکپور
یکی از دلایل ایجاد فشار خون بالا (پرفشاری خون) مصرف چربیهای بد مانند چربی اشباع و ترانس است که به ایجاد کلسترول منجر میشود. ماهیها دارای روغنهای مفید هستند. بنابراین، با مصرف ماهی کپور، جای هیچگونه نگرانی در این مورد وجود ندارد.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/