در مطلب زیر طرز تهیه غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه سمبوسه سبزیجات  را به شما آموزش می دهیم. 


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
روغن....  ۲ قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خردکرده .... ۱ عدد

پودر گشنیز.....  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر زیره‌ی سبز...... یک‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه....... ۱ قاشق چایخوری

پودر زنجفیل.... یک‌دوم قاشق چایخوری

ادویه‌ی گرام‌ماسالا ..... یک‌دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی پخته و مکعبی خردکرده..... ۲۲۵ گرم

نخودفرنگی پخته ....۱۰۰ گرم

اسفناج پخته.... ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل قرمز..... به میزان لازم

خمیر فیلو..... ۴ ورق

سس گوجه‌فرنگی..... در صورت دلخواه به میزان لازم

روش‌تهیه

در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه ادویه‌ها را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. حال سیب‌زمینی، نخودفرنگی و اسفناج را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد سرد شود. اینک خمیر فیلو را به شکل مستطیل به اندازه‌ی ۹×۱۵ سانتیمتر ببرید و هر بار به اندازه‌ی یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم‌کرده وسط آن بریزید و خمیر را بپیچید. حالا سمبوسه‌ها را در روغن فراوان سرخ کنید و روی هوله‌ی کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه سمبوسه‌ها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

خواص گشنیز

گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده‌ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می‌گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.