به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه سمبوسه سبزیجات را به شما آموزش می دهیم.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
روغن.... ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خردکرده .... ۱ عدد
پودر گشنیز..... یکدوم قاشق چایخوری
پودر زیرهی سبز...... یکدوم قاشق چایخوری
زردچوبه....... ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجفیل.... یکدوم قاشق چایخوری
ادویهی گرامماسالا ..... یکدوم قاشق چایخوری
سیبزمینی پخته و مکعبی خردکرده..... ۲۲۵ گرم
نخودفرنگی پخته ....۱۰۰ گرم
اسفناج پخته.... ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل قرمز..... به میزان لازم
خمیر فیلو..... ۴ ورق
سس گوجهفرنگی..... در صورت دلخواه به میزان لازم
روشتهیه
در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه ادویهها را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. حال سیبزمینی، نخودفرنگی و اسفناج را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد سرد شود. اینک خمیر فیلو را به شکل مستطیل به اندازهی ۹×۱۵ سانتیمتر ببرید و هر بار به اندازهی یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهمکرده وسط آن بریزید و خمیر را بپیچید. حالا سمبوسهها را در روغن فراوان سرخ کنید و روی هولهی کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. آنگاه سمبوسهها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس گوجهفرنگی میل کنید.
خواص گشنیز
گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گستردهای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار میگیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/