ایرج قائینی، رئیس گروه پرورش ماهی در قفس اداره کل شیلات هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،گفت: اکنون ۳ مزرعه پرورش ماهی در قفس در دریا در شهرستانهای بندرلنگه (۲ مزرعه) و قشم (۱ مزرعه) فعال هستند که از ابتدای امسال تاکنون ۶ هزار و ۲۰۰ تن ماهی در این مزارع تولید شده است.
قائینی با اشاره به اینکه هرمزگان برترین استان کشور در زمینه پرورش ماهی در قفس در دریا است، افزود: حدود ۱۵۰ نفر در مزارع پرورش ماهی استان مشغول به کار هستند.
او گفت: طرح پرورش ماهی در قفس در دریا برای نخستین بار سال ۸۵ به صورت پایلوت در جزیره قشم از سوی یک سرمایه گذار داخلی و با مشارکت یک شرکت نروژی آغاز شد و از سال ۹۳ با ورود بخش خصوصی رونق جدی گرفت.
رئیس گروه پرورش ماهی در قفس اداره کل شیلات هرمزگان افزود: سه مزرعه پرورش ماهی دیگر نیز تا پایان امسال و اوایل سال آینده در استان به بهره برداری میرسند.
قائینی گفت: با راه اندازی بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در قفس در دریا در جزیره قشم با ظرفیت تولید سالانه ۵ هزار تن ماهی، شاهد رونق بیشتر صنعت آبزی پروری در استان خواهیم بود.
او افزود:استفاده از ظرفیت آب دریا، رشد مناسب ماهیها در دوره ۸ تا ۱۰ ماهه، طعم خوب ماهی و بازارپسندی از مهمترین مزایای پرورش ماهی در قفس است.
رئیس گروه پرورش ماهی در قفس اداره کل شیلات هرمزگان گفت: بچه ماهیهای پرورشی (گونه سی باس) از کشور استرالیا وارد استان میشوند و پس از طی دوره پرورش ۸ تا ۱۰ ماهه در قفس و رسیدن به وزن حدود ۷۰۰ گرم به فروش میرسند.
بیشتر بخوانید
قائینی با بیان اینکه هر کیلوگرم ماهی پرورشی در مزرعه بین ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان از پرورش دهندگان خریداری میشود، افزود: بیشتر ماهیهای پرورشی در بازارهای داخلی به فروش میرسند.
او گفت: برای توسعه صنعت آبزی پروری، اداره کل شیلات هرمزگان با پرداخت تسهیلات از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت میکند.
رئیس گروه پرورش ماهی در قفس اداره کل شیلات هرمزگان افزود: واردات بچه ماهی و قفسهای پرورش ماهی از کشورهای خارجی یکی از مشکلات اصلی سرمایه گذاران صنعت آبزی پروری استان است.
بیشتر بخوانید
قائینی گفت: البته اکنون امکان مونتاژ قطعات قفسهای پرورش ماهی در کشور و استان فراهم شده است که این مسئله تا حدودی مشکلات سرمایه گذاران صنعت آبزی پروری را کم میکند.
انتهای پیام/ب