به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه مرغ انگشتی با سس عسل را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت سینه مرغ ۳۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ زده شده ۲ عدد
عسل ۱ قاشق سوپخوری
برشتوک ۲ فنجان
فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده، سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل میغلطانیم، تا کاملا روی مرغها را بپوشاند.
هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت ۴۵۰ فارنهایت به مدت ۱۳ دقیقه بپزید.
پس از آماده شدن میتوانید مرغها را با سس عسل (که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.
طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل، ۴ قاقشق چایخوری سس خردل، و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/