در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع باقلوای گردو را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه باقلوای گردو را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۴ نفر

تخم‌مرغ ۱ عدد
ماست ۳۰ گرم (۲ قاشق سوپ‌خوری)
شیر ۲ قاشق سوپ‌خوری
نشاسته ۱ قاشق سوپ‌خوری
شکر ۵۰ گرم
گردوی پودر شده ۱۵۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری
خمیر یوفکا ۱۴ عدد
کره آب کرده ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه شربت
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۲۰۰ میلی‌لیتر
گلاب ۶۰ میلی‌لیتر
جوهر لیمو یک‌هشتم قاشق چای‌خوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

تخم‌مرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه ظرف نسوزی را به اندازه ۲۰ × ۲۰ سانتیمتر چرب کنید و روی ۲ ورق از خمیر‌ها کره بمالید.
سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید.
حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تا خمیر به شکل چین‌خورده درآید.
اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید.
همه ورقه‌های خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید.
اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.
همین‌که باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.