در گزارش زیر طرز تهیه آبگوشت زمستانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه   نان زعفرانی زنجبیلی آشنا کنیم.


مواد لازم
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت پخته شده ۴ تکه کوچک
کره ۲۵ گرم
آب ۳ لیوان
آلو یا آلوچه خشک ۵ عدد
به (خردشده) ۲ تکه
نخود پخته ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی (خشک شده) ۳/۴ پیمانه
سیب زمینی کوچک ۳ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رمز و راز‌های خوشمزه شدن پیتزا کشدار و کوزالاک مانتی تا دسر خوشمزه ناگت شکلات + تصاویر


طرز تهیه
گوشت رو بذارین بپزه به هر مدلی که امتحان کردین.. من بعد شستن گوشت با یه پیاز بزرگ میذارم رو شعله کم تا بپزه.. وآلو‌ها رو توی آب گرم خیس کنین..

توی یه قابلمه‌ی متوسط کره رو بندازین تا آب بشه... پیاز ریز خرد شده رو بهش اضافه کنین وتفت بدین برا اینکه کره نسوزه یکی دو قاشق روغن مایع بهش اضافه کنین

بعد شیشه‌ای شدن پیاز‌ها گوشت پخته شده رو با آبش +آلوی خیس خورده +نخود پخته +گوجه خشک +به خرد شده +نمک +زردچوبه +ویکی دو لیوان آب گرم رو‌بریزین تو قابلمه ودرشو بذارین ومنتظر باشین بجوشه... بعد جوشیدن زیرشو کم کنین تا موادتون کامل بپزن..

حدود یکساعت بعد آبشو چک کنین وسه تا سیب زمینی پوست گرفته ورب رو به آبگوشتتون اضافه کنین وزیرشو زیاد کنین تا کامل بجوشه و دوباره زیرشو کم کنین تا با حرارت کم بپزه وبه اصطلاح جا بیفته.. وتمام

سایر نکات
اگه کره ندارین با روغن جامد یا مایع درست کنین..

آلو‌های درشت برا این آبگوشت مناسبترن وخوشمزه ترش میکنن

مقدار گوجه خشک به سلیقتون بستگی داره..

بعضیا به این آبگوشت قیصی (زردآلوی خشک شده) اضافه میکنن من دوست نداشتم نریختم.. شما دوست داشتین دو تا بندازین..
تو مرحله خوردن، حتما مواد گوشتی رو کلا بکوبین ..

قدیما از بـــِه نیمه خشک برا این آبگوشت استفاده میکردن من یدونه به رو چهار پنج قاچ میکنم ومیذارم فریزر.. واز همون استفاده میکنم..

گوشتمونم تو عکس اونجوری بزرگ افتاده یه گوشت استخوندار بود همین..

نونیم که برای تلیت کردن آبگوشت استفاده میکنین خشک باشه خوشمزه تره..

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.