به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بدون شک یکی از مهمترین تبعات همه گیری کرونا علاوه بر آسیبهای اجتماعی، اقتصادی، مرگ و میر، عوارض روان شناختی است که در گروههای مختلف جامعه باعث افزایش استرس، اضطراب و ترس شده است.
این شرایط مبهم و غیر قابل پیش بینی منجر به بروز طیفی از افکار ناامید کننده و احساس فرسودگی و درماندگی شده است که همین باعث افزایش ترشح هورمونهای استرس و تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود، اما باید به یک نکته مهم توجه کنیم که این بحران برای همه مردم دنیا اتفاق افتاده است و با همکاری، همدلی، مدیریت ترس و اضطراب میتوانیم از این شرایط عبور کنیم. البته باید بدانید ویروس کرونا قرار نیست کنترل زندگی را از دستمان بگیرد.
اخبار را دنبال نکنید
تصویر سازی ذهنی و تنفس عمیق
تصویر ذهنی یک روش مدیریت اضطراب و کنار آمدن با شرایط دشوار است که شما از تخیل خود استفاده میکنید. فردی، مکانی یا زمانی را تصور کنید که باعث احساس رهایی، آرامش و شادی در شما میشود سپس با بینی خود نفس عمیق بکشید و به آرامی عمل بازدم را انجام دهید، دقت کنید عمل بازدم باید طولانیتر از دم باشد.
لیستی از کارهای مورد علاقه خود تهیه کنید
اکنون زمان مناسب برای انجام دادن کارهای مورد علاقه خود رسیده است. کارهایی مانند درست کردن پازل، رنگ آمیزی، گوش کردن به موسیقی آرامش بخش و ورزش است.
افکار منفی را به چالش بکشید
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/