به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دلمه پیاز آشنا کنیم.
پیاز یک عدد بزرگ،
برای مواد میانی دلمه
گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم
لپه دوسوم پیمانه
برنج نصف پیمانه
مرزه خشک شده یک ق. غ سر خالی
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
رب به میزان لازم
استاک گوشت یک عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
سر و ته پیاز و میگیرید و قسمت انتهاش و جدا میکنید و به صورت عمیق گود میکنید، از ارتفاع پیاز یه برش میزنید تا وسط پیاز، نصفش بدون برش میمونه، داخل آبجوش ده دقیقه بجوشه تا نرم بشه، بعد داخل آب سرد بندازید و آروم لایه هاش و جدا کنید، لپه و برنج و نیم پز کنید، با گوشکوب بکوبیدش، بعد با چرخکرده و مرزه و تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویهها ورز بدید تا چسبنده بشه، بین هر لایه پیاز مقداری از موادتون بریزید، در قابلمهای پیاز داغ کنید و رب بهش اضافه کنید و زردچوبه و استاک گوشت، بعد یک لیوان آبجوش بریزید، من دوتا آلو انداختم توش، بعد دلمه هارو بچینید تو سس، نیم ساعت با حرارت ملایم تا کامل بپزه.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/