به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه فری تاتای سبزیجات را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
پیاز خرد کرده یک دوم پیمانه
روغن به میزان لازم
براکلی گلچهای خرد کرده و پخته ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
فلفل دلمهای رنگی خرد کرده یک پیمانه
ریحان خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
پاستا پنه پخته یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ پخته و خرد کرده یک پیمانه
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا یک دوم پیمانه
تخممرغ همزده ۶-۸ عدد
پنیر اضافی یک دوم پیمانه
آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه در تابه مناسبی پیاز و قدری روغن را روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود.
حالا براکلی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس در ظرف مناسبی فلفل دلمهای، ریحان، پاستا، نمک، فلفل، مرغ و پنیر را به همراه پیازداغ و براکلی بریزید و مخلوط کنید.
اینک تخممرغها را افزوده و با مواد ترکیب کنید.
سپس ظرف مناسبی را با روغن آغشته کنید.
حالا مایه فراهم کرده را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و پنیر بریزید.
اکنون در فر گرم کرده به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید تا فریتا پخته و طلائی شود.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید پس از نیمپز شدن، سطح فریتاتا را با پنیر اضافی بپوشانید تا زیباتر و خوشمزهتر شود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/