حجت الاسلام گودرزی گفت: ۲۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره کتاب سال فرق، ارسال شده‌است که به انتخاب هیات داوران ۴ اثر به‌عنوان اثر برتر و ۷ اثر هم به‌عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،حجت‌الاسلام و المسلمین علی گودرزی دبیر نخستین جشنواره کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب در آئین اختتامیه جشنواره کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب در ساختمان ۳۱۳ مسجد مقدس جمکران گفت: در حوزه اقوام و موضوع وحدت اسلامی خلأ و ضعف کار پژوهشی مشهود است.

او ادامه داد: برگزاری نخستین جشنواره کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب در راستای حمایت و تشویق پژوهشگران به منظور رفع ضعف‌های پژوهشی موجود در حوزه وحدت اسلامی و اقوام برنامه ریزی و اجرا شد.

دبیر این جشنواره تصریح کرد: در گروه اقوام اثر ویژه‌ای وجود نداشت و در حوزه وحدت اسلامی هم اگرچه کار‌های خوبی انجام شده است، اما نسبت به سایر گروه‌های مطالعاتی مانند مذاهب و نقد فرق و نحله‌های انحرافی، فاصله بسیار زیادی احساس می‌شود که لازم است مراکز پژوهشی و علمی در این دو موضوع مهم و حیاتی برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشند.

حجت الاسلام گودرزی با اشاره به ویژگی‌های علمی این جشنواره گفت: عمده داوران جشنواره سطح ۴ حوزه و دکترای دانشگاهی داشتند و ۲۸ داور در ارزیابی تفصیلی آثار مشارکت داشتند ضمن اینکه هر کتاب حداقل توسط دو داور ارزیابی شده است و در کتب برگزیده تا ۴ داور هم‌نظر داده‌اند.

 دبیر نخستین جشنوراه کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب افزود: یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این جشنواره حضور یکی از برادران و علمای اهل‌سنت به‌عنوان برگزیده بود که به‌صورت ویژه از ماموستا یحیی اسماعیلی بابت کتابی که در نقد وهابیت نوشته شده است تقدیر به عمل آمد و کتاب ایشان با نام دفاع از سنت در برابر بدعت در اثر‌های شایسته تقدیر موردتوجه ویژه داوران قرار گرفته بود.

در این مراسم از برگزیدگان پژوهش‌های برتر در چهار گروه نقد فرق و نحله‌های انحرافی، اقوام، ادیان و مذاهب و همچنین بخش ویژه جشنواره یعنی وحدت اسلامی تقدیر به عمل آمد.

علاوه بر این به پاس مجاهدت‌های علمی و پژوهشی حجت‌الاسلام دکتر خسرو پناه از این استاد عزیز با حضور سردار سید احمد عبودتیان فرمانده قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء عج و حجت‌الاسلام سیفایی مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات تقدیر به عمل آمد.

این جشنواره که به همت مجمع فعالان فرق، ادیان، اقوام و مذاهب کشور (مقام) برگزار شد، به دلیل رعایت دستورالعمل های بهداشتی این مراسم با حضور تعداد محدودی از اساتید، مسئولین و برگزیدگان برگزار و فراخوان عمومی به‌صورت مجازی منتشر گردید.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.