عموم مردم در انواع پروژه‌های زیربنایی پرداخت هرگونه مالیات که با پذیره‌نویسی آن‌ها با مجوز سازمان بورس اوراق بهادار انجام می‌شود از پرداخت هرگونه مالیات و عوارض نقل و انتقال معاف می‌شوند.

به گزارش  خبرنگار  مجلس گروه  سیاسی باشگاه  خبرنگاران  جوان،نمایندگان در جلسه علنی نوبت سوم امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با بند الحاقی (۲۱) تبصره ۶ ماده واحده لایحه نقل و انتقال دارایی در صندوق های سرمایه گذاری پروژه موافقت کردند.

بر اساس بند الحاقی ۲۱ به منظور فراهم ساختن زمینه سرمایه گذاری عموم مردم در انواع پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، حمل و نقل و تولیدی صنعتی و کشاورزی و نیز تشویق فرهنگ سرمایه‌گذاری غیرمستقیم، هرگونه نقل و انتقال دارایی به / از صندوق‌های سرمایه‌گذاری پروژه که پذیره‌نویسی آن‌ها با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار انجام می‌شود، از پرداخت هرگونه مالیات و عوارض نقل و انتقال معاف می‌باشد.

مالیات نقل و انتقال و سود ایجادی در شرکت‌های موسس، ناشی از انتقال آورده غیر نقدی به شرکت‌های سهامی عام در شرف تاسیس که بمنظور ایجاد و تکمیل پروژه‌ای تولیدی صنعتی و کشاورزی، زیربنایی و طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و حمل و نقل شکل می‌گیرد و مجوز عرصه عمومی و تاسیس آن از سازمان بورس و اوراق بهادار اخذ می‌گردد، مشمول مالیات به نرخ صفر می‌باشد.

همچنین نمایندگان با حذف بند الحاقی (۱۸) تبصره ۶ ماده واحده این لایحه بودجه ۱۴۰۰ که به پیشنهاد محمدمهدی مفتح مطرح شد موافقت کردند.

در بند الحاقی ۱۸ حذف شده آمده بود:

۱- به استناد ماده (۴) قانون حمایت از صنعت برق کشور مصوب ۱۰/۸/۱۳۹۴ وزارت نیرو موظف است از تیرماه سال ۱۴۰۰ دستورالعمل جامع تعیین هزینه انشعاب برق را بر حسب ریال بر کیلووات ساعت با در نظر گرفتن هزینه تمام شده تأمین برق مشترکین جدید به تفکیک هر شهرستان و هریک از مناطق شهرداری کلان‌شهر‌ها و نیز با در نظر گرفتن عملکرد بهینه اقتصادی شرکت‌های توزیع نیروی برق تدوین کند و هزینه تمام شده تأمین برق در هر منطقه شهرداری و شهرستان را ابلاغ نماید. شرکت توانیر موظف است بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده، هزینه انشعاب برق را در هر شهرستان و هر یک از مناطق شهرداری کلانشهر‌ها تعیین کند.

۲- در راستای تحقق عدالت اجتماعی، وزارت نیرو موظف است از تیرماه سال ۱۴۰۰ عوارض انشعاب برق را متناسب با میانگین قیمت زمین در هر یک از مناطق شهرداری کلانشهر‌ها ومتراژ واحد مسکونی متقاضیان برق دریافت نماید. در این راستا وزارت نیرو موظف است هریک از کلانشهر‌ها را بر حسب قیمت متوسط زمین مناطق مختلف شهرداری به سه دسته قیمتی تقسیم و عوارض ذیل را بر اساس جدول زیر اخذ نماید:

نام دسته

عوارض

دسته اول (بالاترین قیمت)

متراژ واحد مسکونی×قیمت زمین×0.003

دسته دوم 

متراژ واحد مسکونی×قیمت زمین×0.002

دسته سوم(پایین‌ترین قیمت)

0

 

وجوه حاصل شده به حساب شرکت توانیر نزد خزانه‌داری کل کشور واریز و صدردصد (۱۰۰%) آن به عنوان یارانه حمایتی تأمین برق، صرف حمایت از تأمین برق متقاضیان در شرکت‌های توزیع مناطق محروم کشور می‌شود.

در نهایت نمایندگان با با تمام بند‌های تبصره (۴) ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۰ موافقت کردند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار