ابتکار گفت: باید دختران ما در آموزش از سهم مساوی برخوردار باشند تا دختر بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در مراسم تقدیر از خیرین مدرسه‌ساز بیان کرد: باید موضوع مدرسه‌سازی را با هوشمندسازی نظام آموزشی کشور بیشتر سازگار‌تر کنیم، نگاه سنتی نگاه خوبی است که مدرسه را به عنوان سازه بسازیم، اما امروز هوشمندسازی مدارس اتفاق مهمی است.

او ادامه داد: دسترسی دانش‌آموزان به مدرسه مجازی اتفاق بسیار مهمی است و آن را در برنامه‌ها اعمال کردیم تا همه دانش‌آموزان به آن دسترسی داشته باشند.

اینکار با اشاره به اهمیت خیرین گفت: می‌توان راهکار‌های نوین و خلاقانه‌ای داشت که از کار و خلاقیت خیرین در خود مدرسه کاربرد بیشتر مشاهده کرد و می‌توان نام خیرین را در آجر به آجر مدرسه و سازه‌های آن به کار برد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده رئیس جمهور خطاب به خیرین مدرسه‌ساز بیان کرد: باید در ساخت مدرسه عدالت جنسیتی را در نظر بگیریم، یعنی دختران ما در آموزش از سهم مساوی برخوردار باشند و این موضوع لحاظ شود تا دختر بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.

ابتکار تصریح کرد: این اقدام مانع ترک تحصیل دانش‌آموزان دختر می‌شود؛ البته تاکنون اقدامات خوبی در حوزه آموزش دختران داشته‌ایم هرچند هنوز موانعی برای آموزش دختران داریم که مدت ماندن در مدرسه و دوران تحصیل را برای آن‌ها کوتاه می‌کند و کرونا هم بر این موضوع تاثیر منفی خود را گذاشته است.


بیشتر بخوانید

قانون مجلس را به محض تأیید شورای نگهبان، اجرا می‌کنیم


انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۹ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
حسب اطلاع خانم معاون که خیلی مطلعند! در تمامی آمارهای مربوط به پوشش آموزش در سنین 7 تا 9 سال، در سرشماری های 90 و 95 بازماندگان از تحصیل در رده جنسی پسران بیشتر بوده اند. من به عنوان یک شهرساز در تمامی طرح هایی که در سالهای اخیر در نقاط مختلف کشور و به ویژه در جمعیت روستایی و شهرهای کوچک با این حقیقت برخورد داشته ام. مراجعه به سایت مرکز امار و تحلیل داده های مربوط به سواد تأیید این ادعا است.
آخرین اخبار