به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طعم تافی یک خاطره نوستالژی و خوشمزه برای تمام سنها و یادآور خاطرات دوران کودکی است. این شیرینی کاراملایز شده با شکر یا آرد معمولا با کره و گاهی با آرد تهیه میشود.
طعم تافی چه به صورت آبنبات چه با ترکیب شدن با کیک و بیسکوییت و انواع دسر بسیار جذاب و متفاوت است؛ بنابراین برای تهیه دسرهای خانگیتان، تافی میتواند جایگزین شکلات یا عسل باشد.
در این دستورالعمل میخواهیم طرز تهیه پودینگ سیب و تافی، یک دسر خوشمزه و پرطرفدار، را به شما آموزش دهیم.
تلفیق طعم بینظیر تافی در کنار پودینگ سیب هر ذائقهای را به وجد میآورد. با طرز تهیه پودینگ سیب و تافی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ سیب آبنباتی
کره ۸۵ گرم
آرد سفید معمولی ۱۴۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
شیر کمچرب ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ (زده شده) یک عدد
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
سیب سبز دو عدد
شکر قهوهای ۱۴۰ گرم
گردو ژاپنی ۵۰ گرم
طرز تهیه پودینگ سیب آبنباتی
مرحله اول
پودینگ چه کلاسیک باشد چه شکلاتی یا با طعم سیب و آبنبات به اندازه کافی وسوسهانگیز است تا یک بعد از ظهر را به تهیه آن اختصاص دهیم. شما برای تهیه یک پودینگ سیب و تافی خوشمزه ابتدا باید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک قالب فر که حدود سه لیتر مایع داخل آن جا میگیرد را فراهم کنید. قالب را کمی با روغن چرب کنید.
مرحله دوم
آرد، پودر قند، پودر وانیل، بیکینگ پودر و مقدار کمی نمک را داخل یک کاسه بریزید. شیر کم چرب، کره پاستوریزه دویچه مارکن و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و به مواد خشک داخل کاسه اضافه کنید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آورید. سعی کنید مواد را آرام و در یک جهت مخلوط کنید و از هم زدن خیلی زیاد پرهیز کنید.
مرحله سوم
سیبها را شسته و بعد از این که پوست کندید به صورت حلقهای برش دهید. برشهای سیب را کف قالب بچینید و به کمک قاشق خمیر را روی آنها بریزید تا کاملا روی مواد پوشانده شود. شکر قهوهای را داخل ۲۵۰ میلیلیتر آب جوش حل کنید. مایه به دست آمده را روی پودینگ ریخته و روی آن گردوی خرد شده بریزید. حدود چهل دقیقه قالب را داخل فر قرار دهید تا پودینگ طلایی شده و بپزد. بعد از چهل دقیقه پودینگ را به صورت گرم میتوانید همراه بستنی وانیلی سرو کنید.
نکات طرز تهیه پودینگ سیب آبنباتی
بهتر است آرد را قبل از مصرف چند بار الک کنید.
بافت پودینگ باید حالت کرمی یعنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.
پودینگ را میتوانید همراه خامه یا کاتلا هم سرو کنید.
اگر گردو ژاپنی در دسترس ندارید از گردوی معمولی استفاده کنید.
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/